Castellano

Amparo Navarro reivindica la seu de la Nucia com un cas d'èxit de la relació de la Universitat d'Alacant amb els municipis

Amparo Navarro reivindica la seu de la Nucia com un cas d'èxit de la relació de la Universitat d'Alacant amb els municipis
  • La rectora ha visitat aquest dimarts les instal·lacions de la UA en el municipi de la Marina Baixa acompanyada per l’alcalde, Bernabé Cano

MÉS FOTOS
Amparo Navarro reivindica la seu de la Nucia com un cas d'èxit de la relació de la Universitat d'Alacant amb els municipis - (foto 2)
Amparo Navarro reivindica la seu de la Nucia com un cas d'èxit de la relació de la Universitat d'Alacant amb els municipis - (foto 3)

La rectora de la Universitat d’Alacant, Amparo Navarro, ha visitat la Seu Universitària de la Nucia en un acte que ha servit per a recordar que enguany fa 20 anys de la posada en funcionament d’aquesta. «Dues dècades –ha assenyalat Navarro– que posen de manifest que la Seu Universitària de la Nucia és un cas d’èxit pel que fa a les relacions de la Universitat d’Alacant amb els municipis».

La rectora també ha assegurat que «després de vint anys, crec que és el moment d’iniciar nous projectes i col·laboracions» i ha destacat tota l’activitat que s’ha fet al llarg dels anys a través de cursos, conferències, activitats de formació i culturals.

Durant el recorregut per la Nucia, la rectora també va passar pel CEM Captivador (Aula de la Naturalesa de la UA), on l’Ajuntament li ha dedicat una olivera il·lustre, la Ciutat Esportiva Camilo Cano i l’Ajuntament. Amb aquesta visita Amparo Navarro ha volgut mostrar el suport a la Seu Universitària de la Nucia, que l’any 2021 fa el vintè aniversari (2001-2021).

A més de la rectora Amparo Navarro, han participat en la visita María Jesús Pastor, vicerectora de Transferència, Innovació i Divulgació Científica, Catalina Illescu, vicerectora de Cultura, Esports i Extensió Universitària, M. Teresa Caballero, directora de Secretariat d’Estudis, Roberto Cejuela, director del Secretariat d’Esports, José Manuel Cortell, director del Departament Didàctica i Vicent Martines, director de la Seu Universitària de la Nucia.

Durant el recorregut l’equip rectoral de la Universitat d’Alacant ha estat acompanyat per Bernabé Cano, alcalde de la Nucia, Pedro Lloret, regidor de Seu Universitària i Sergio Villalba, regidor d’Educació i Esports. 

«La visita de la nova rectora de la Universitat d’Alacant, Amparo Navarro, a la Seu Universitària de la Nucia, és molt important perquè demostra el compromís del nou equip rectoral amb aquesta seu universitària i el seu programa formatiu i activitat cultural. La Seu Universitària de la Nucia fa l’any 2021, 20 anys de vida. Amparo Navarro és una gran coneixedora de la Seu Universitària de la Nucia, la qual ha visitat en diverses ocasions com a vicerectora i com a directora de cursos de dret. Estem segurs que sota el seu rectorat la Seu Universitària de la Nucia continuarà creixent tant en formació com en activitat cultural i esportiva» ha afirmat Bernabé Cano, alcalde de la Nucia.

Pujar