Castellano

La UA acull el III Simposi Internacional Nous Investigadors i Nova Investigació en Estudis Àrabs i Islàmics

    La Seu Universitària de la Nucia acollirà els dies 29 i 30 de setembre el III Simposi Internacional Nous Investigadors i Nova Investigació en Estudis Àrabs i Islàmics, una trobada internacional en la qual doctorands i nous investigadors de l'àmbit dels estudis àrabs i islàmics exposaran les seues investigacions i participaran establint debats amb els quals enriquir-se tots.

    El simposi està dirigit per Francisco Franco-Sánchez, catedràtic d'Estudis Àrabs i Islàmics de la Universitat d'Alacant, que és també part integrant del comitè organitzador, al qual se sumen els professors pertanyents al mateix departament Eva Lapiedra Gutiérrez i Hany El Erian.

    La inauguració oficial d'aquesta trobada tindrà lloc demà divendres 29 de setembre a les 17.00 hores i comptarà amb les intervencions de Bassem Saleh Daoud, conseller Cultural de l'Ambaixada d'Egipte a Madrid i director de l'Institut Egipci d'Estudis Islàmics a Madrid, l'alcalde de la Nucia, Bernabé Cano, el degà de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UA, Juan Mesa Sanz, Vicent Martines, director de la Seu Universitària de la Nucia i el director del simposi, Francisco Franco-Sánchez.

    L'activitat s’emmarca dins del projecte d’investigació del Programa Estatal de Foment de la Recerca Científica i Tècnica d'Excel·lència R+D, ACAI. Ref. FFI2014-58636-P, l'investigador principal del qual és el professor Francisco Franco-Sánchez i el programa de doctorant Transferències Interculturals i Històriques en l'Europa Medieval Mediterrània.

    Pujar