17 de gener de 2021 17/1/21

Dr. Valls i Dr. Cabo, millors Falles infantil i gran respectivament

Dr. Valls i Dr. Cabo, millors Falles infantil i gran respectivament - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Dr. Valls i Dr. Cabo, millors Falles infantil i gran respectivament - (foto 2)
  Dr. Valls i Dr. Cabo, millors Falles infantil i gran respectivament - (foto 3)
  Dr. Valls i Dr. Cabo, millors Falles infantil i gran respectivament - (foto 4)
  Dr. Valls i Dr. Cabo, millors Falles infantil i gran respectivament - (foto 5)
  Dr. Valls i Dr. Cabo, millors Falles infantil i gran respectivament - (foto 6)

  La regidora de Festes de l'Ajuntament de Godella, Tatiana Prades, ha anunciat aquest matí els premis als monuments infantils i grans de les festes falleres del municipi. Dr. Valls ha estat triada com a millor Falla infantil, mentre que Dr. Cabo ha guanyat a la categoria gran.

  El jurat ha decidit atorgar el segon premi de Falla infantil a Cervantes Sant Blai, el tercer per a Dr. Cabo i el quart per a San Sebastià arquebisbe Fuero. A la categoria gran, Cervantes Sant Blai ha acabat en segon lloc, mentre que Dr. Valls ha estat tercera i San Sebastià arquebisbe Fuero quarta.

  Aquesta vesprada, la fallera major i la fallera major infantil de la Falla San Sebastián -Susana Silvestre i Aitana Vázquez-, acudiran en representació de la Junta Local Fallera de Godella a l'ofrena a la Mare de Déu a València.

  Demà dissabte a les 18:00 h s'oferirà l'ofrena a la Mare de Déu a Godella, que començarà des del carrer Major i acabarà a l'Ermita del Salvador.

  Per últim, el 19 de març a les 13:00 h es celebrarà la missa de Sant Josep a l'església Sant Bertomeu. Al finalitzar, es dispararà una Mascletà a les portes de l'Ajuntament. I a la nit tindrà lloc l'esperada Cremà, que posarà el punt i final a unes festes que enguany celebren per primer cop ser Patrimoni de la Humanitat.

  Pujar