20 de novembre de 2019 20/11/19

La tercera Setmana del Comerç es celebrarà a Godella del 21 al 29 de setembre

La tercera Setmana del Comerç es celebrarà a Godella del 21 al 29 de setembre - (foto 1)

  Des del divendres 21 i fins al dissabte 29 de setembre tindrà lloc a Godella la tercera edició de la Setmana del Comerç Local, una iniciativa que busca potenciar els establiments del poble amb nombroses activitats preparades des de l'associació de comerciants.

  La setmana començara amb la Gran Inauguració de la Setmana del Comerç a les 20:30 h al teatre Capitoli. El dissabte 22, hi haurà durant el matí una degustació de la Carnisseria Marco i a les 13:30 h de la cerveseria Fernández Pons. A més, a les 18 h es realitzarà la Carrera Popular, amb eixida a l'Ajuntament de Godella (Inscripció 2€).

  El diumenge 23 tindrà lloc la jornada 'Botigues al carrer' es celebrarà a les 9 h a la avinguda Ramon i Cajal (front al Poliesportiu Godella), on 25 comerços de Godella exposaran els seus productes. Hi haurà també una exhibició de dansa Pilar Ferrer i es podrà gaudir d'una paella gegant (ració 3€).

  El dilluns 24 es realitzarà durant tot el mati un curs organitzat per la perruqueria Nova per a aprendre a fer trenes i pentinats exprés, per 10€. I l'herboristeria Nogal organitzarà una mediació gratuïta de grassa, aigua i massa corporal.

  El dimarts 25, al matí la perruqueria Noval realitzarà un curs de maquillatge casual amb la seua línia Orgànic Bio i hi haurà una degustació de productes del forn Paiportins. I a les 17:30 h les Farmàcies associades organitzaran un curs de primers auxilis al Escorxador.

  El dimecres 26, durant tot el matí la perruqueria Noval realitzarà un estudi de la pell amb micro càmera i una lectura de l'iris, tot dos gratuïts. A més, a les 17:30 h al Passatge Don Ursi hi haurà animació infantil i després un berenar infantil. I a les 19:30 h una degustació de vins al Restaurant Alma Pasta.

  El dijous 27, al matí la perruqueria Nova farà cursos de automaquillatge (15€). I a les 18:00 h l'herboristeria Nogal organitzarà a l'Escorxador un taller de menjar sa, vegetariana i macrobiótica, amb una degustació dels plats elaborats.

  El divendres 28, durant tot el matí hi haurà degustacions de les carnisseries ISER i Llorens i de melmelades artesanes i llets vegetals. La perruqueria Nova farà un curs gratuït de cures essencials del cabell, i l'herboristeria Nogal un taller de reflexologia podal. Per la vesprada, a les 17 h el forn Paiportins farà un taller de pizzes (1€) i a les 18 h l'acadèmia PasAr una festa d'inici de curs.

  I finalment el dissabte 29, al matí es realitzarà una degustació d'Alimentació Rodenas. I per la vesprada a les 19:30 h una truita gegant (ració 3€) i a continuació un concert de Skatuttipresto.

  ocultar
  La tercera Setmana del Comerç es celebrarà a Godella del 21 al 29 de setembre
  Pujar