elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Tatiana Prades explica quins són els projectes que s’executaran amb els Pressupostos Participatius

Tatiana Prades explica quins són els projectes que s’executaran amb els Pressupostos Participatius

  La mesa dels Pressupostos Participatius s'ha reunit recentment per decidir, en base als resultats de les votacions i als informes elaborats pel personal de l'oficina tècnica municipal, quins projectes es duran a terme amb els 40.000€ amb que compta esta partida.

  En primer lloc s'executarà la proposta guanyadora (amb 88 vots), que consistia en l'ús d'energies renovables. S'ha decidit que es començarà per la instal·lació de panells solars en l'edifici de l'Ajuntament.

  En segona posició va quedar la proposta de millora del pati del col·legi El Barranquet (87 vots), que també es durà a terme mitjançant la plantació d'arbres en les zones d'Infantil i Primària. La regidora de Participació Ciutadana, Tatiana Prades, ha explicat que algunes de les al·legacions presentades a esta proposta han estat desestimades. Per exemple, la instal·lació d'aspersors no es recomana perquè pot suposar una font de legionel·la, així com la instal·lació d'una tanca per no considerar-se adient.

  La tercera proposta amb més recolzaments fou el condicionament del parc situat junt al carrer Sauces de Campolivar, darrere del pavelló (76 vots). Prades ha explicat que esta obra, al tractar-se d'una inversió més important, s'executarà amb l'ajuda del Pla Provincial d'Obres i Servicis (PPOS) de la Diputació de València.

  Pel que fa a la repoblació forestal al carrer Acàcies (70 vots), s'atendrà mitjançant la plantació d'uns 20 exemplars d'arbres. La millora dels parcs de Correos, del Molí, junt a El Barranquet i de la torreta de Misildo (63 vots) ha quedat pendent de resoldre's, doncs des de l'oficina tècnica es considera que s'ha de realitzar una auditoria per determinar quines són les necessitats i les deficiències a atendre. Per últim, es compraran instruments per al teatre Capitolio (48 vots).

  La regidora de l'àrea, Tatiana Prades, ha explicat que amb esta repartició s'han adjudicat 20.000€ dels 40.000€ amb que compta la partida. La resta dels diners estan pendents d'adjudicar-se a l'espera del que succeïsca amb l'auditoria de la proposta de millora dels parcs municipals.

  Pujar