elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Repte aconseguit! El godellenc Miguel Ángel Sánchez fa cim al Kilimanjaro

Repte aconseguit! El godellenc Miguel Ángel Sánchez fa cim al Kilimanjaro

    El godellenc Miguel Ángel Sánchez va aconseguir el 17 d’agost fer cim de la muntanya Kilimanjaro (Uhuru Pic), el punt més alt de tota Àfrica, acompanyat de tres joves de Bétera. “Ha sigut una experiència molt dura, on hem dormit i descansat molt poc, però el moment d'arribar al cim és una de les coses més gratificants de les nostres vides”, relaten els protagonistes.

    La ruta que han dut a terme ha tingut una durada de 6 dies, en compte de 7 (que és el que es planifica per tots els guies d'ascens), ja que es trobaven amb forces i van poder així reduir un dia el descens. L'última etapa d’ascens al cim va començar a les 00.10 h del 17 d'agost, i es completà a les 7.15 h d’eixe dissabte. Els muntanyers van finalitzar l’aventura amb un descens de més de 7 hores fins al campament.

    Els muntanyencs es van fotografiar en el cim amb les banderes dels seus pobles, dels quals confessen sentir-se orgullosos. “Esperem no ser els únics que aconsegueixen aquest repte, sinó ser aquells que motiven la participació ciutadana en aquest tipus d'esports.”, afirmen.

     

    Pujar