19 de novembre de 2019 19/11/19

Es presenta el nou grup de govern davant el personal de l’Ajuntament de Godella

Es presenta el nou grup de govern davant el personal de l’Ajuntament de Godella - (foto 1)

  El nou grup de govern de l’Ajuntament de Godella s’ha presentat este matí davant el personal de la casa. Compromís i PSOE, amb quatre regidors cadascun, s’alternaran l’alcaldia durant la present legislatura, gràcies a l’acord que es signà abans del ple d’investidura, amb el suport d’Unides Podem-EU, que romandrà en l’oposició.

  En l’acte, que ha tingut lloc en el saló de plens, s’ha fet públic este acord de govern, que es pot consultar en el document adjunt i que fa alcaldesses a Eva Sanchis i Bargues (Compromís) des de juny de 2019 fins a juny de 2021, i a Teresa Bueso (PSOE) des de juny de 2021 fins a juny de 2023.

  En virtut d’este acord, el govern de l’Ajuntament de Godella es compromet a promoure la igualtat real efectiva com a eix d’actuació del govern, promovent polítiques transversals de foment de la igualtat mitjançant, entre altres coses, l’execució del pla d’igualtat en tot el municipi, promoure el respecte al medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic com un altre eix d’actuació, a través d’accions transversals que fomenten la reducció del consum i l’aposta per les energies netes. D’igual forma, el govern promourà com a eix transversal d’actuació l’atenció a la ciutadania, la transparència i la prestació del servei públic, garantint la contestació a tots els escrits i la realització de cartes de serveis i procediments de tots els departaments. I, sobretot, garantirà i prioritzarà el benestar social de les persones i el seu dret a una vida digna.

  A més d’estes línies generals, el pacte de govern inclou acords en matèries concretes de les distintes regidories, que queden distribuïdes de la següent manera:

  - Fernando Oliveros (PSOE): Esports, Obres, Serveis Municipals, Seguretat Ciutadana, Personal i Memòria Democràtica.

  - Tatiana Prades (Compromís): Cultura, Biblioteca, Infància i Joventut, i Promoció del Valencià.

  - Teresa Bueso (PSOE): Educació, Promoció Econòmica, Ocupació i Comerç, i Igualtat.

  - Carles Albert Duran (Compromís): Urbanisme i Trànsit.

  - Natalia Garrido (PSOE): Contractació, Medi Ambient i Participació Ciutadana.

  - Adolf Rodríguez (Compromís): Comunicació, Modernització, Transparència, Agermanament i Turisme.

  - Antonio Segura (PSOE): Hisenda i Atenció a la Ciutadania.

  - Eva Sanchis (Compromís): Benestar Social i Salut Pública, Festes i Agricultura.

  Com a novetat, cal destacar la creació de la nova regidoria de Turisme, i el fet que la regidoria de Festes anirà lligada a l’alcaldia, és a dir, els dos primers anys estarà gestionada per Eva Sanchis i els dos següents per Teresa Bueso. A més, Biblioteca i Promoció del Valencià passen a gestionar-se de manera conjunta dins de l’àrea de Cultura, i Joventut inclourà també la secció dedicada a la Infància.

  Per últim, s’han nomenat les tinences d’alcaldia: Teresa Bueso (primera), Tatiana Prades (segona), Fernando Oliveros (tercer) i Carles Duran (quart). La representació en les entitats supramunicipals es repartira d’una forma lògica, en funció de les distintes regidories assumides per cada polític.

  ocultar
  Es presenta el nou grup de govern davant el personal de l’Ajuntament de Godella
  Pujar