22 de novembre de 2019 22/11/19

Un policia de Godella fora de servei intervé en un robatori en una tenda de València

Un policia de Godella fora de servei intervé en un robatori en una tenda de València - (foto 1)

  El darrer dilluns, un policia local de Godella que estava fora de servei va perseguir i detenir a un home que havia furtat 394€ en material esportiu d'una tenda al centre de València.

  Després d'agafar diverses peces de roba, l'home es va donar a la fuga i el policia, que estava dins de l'establiment, va eixir darrere d'ell. «Quan vaig vore que eixia corrent, vaig començar a perseguir-lo sense pensar-ho. Es va escapolir en una primera ocasió, llançant totes les peces i va continuar corrent. Finalment, després de tres carrers, vaig aconseguir fer-me amb ell i immobilitzar-lo», relata l'agent, que ha estat l'últim a arribar al planter godellenc i que porta treballant només dos mesos.

  Els fets van tindre lloc al carrer Periodista Azzati de la capital. Fins allà es van desplaçar agents de la Policia Local de València i de la Policia Nacional, que van detenir l'home, ja que no portava documentació. El delicte fou lleu al no superar els 400€.

  Des del cos de Policia de Godella i des de l'Ajuntament han felicitat públicament l'agent, així com també han estat diverses les mostres d'agraïment de veïns i veïnes a través de les xarxes socials.

  ocultar
  Un policia de Godella fora de servei intervé en un robatori en una tenda de València
  Pujar