elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les obres de millora del cementeri municipal de Godella ja han començat

Les obres de millora del cementeri municipal de Godella ja han començat
  MÉS FOTOS
  Les obres de millora del cementeri municipal de Godella ja han començat - (foto 2)

  Les actuacions per a rehabilitar zones deficients del cementeri municipal, que es van aprovar en el ple ordinari del mes de setembre per unanimitat de tots els grups municipals, ja han començat.

  El projecte té com a objectiu fer els treballs necessaris per a la reparació puntual d'algunes de les cobertes dels pavellons de nínxols a l'interior del Cementeri de Godella, ja que s'han produït enfonsaments. A més, aquestes reparacions milloraran la salubritat i la seguretat, a més de l'estètica.

  En les zones afectade ss'observenen fonsaments de teules en les seues cobertes que, a vegades, han provocat al seu torn l'enfonsament de la part superior dels nínxols. Cal tindre present que aquests pavellons de nínxols van ser executats en el seu moment en obra de paleta, és a dir, en nínxols no prefabricats. En qualsevol cas, es tracta de deficiències no estructurals ja que no s'han detectat trencaments o desplaçaments de cairats.

  El regidor d'Obres, Fernando Oliveros, apunta que era una necessitat realitzar de manera urgent aquest projecte, que ha qualificat de “sensible, ja que estemparlant del cementeri municipal”.

  “El mantenimentd'aquesta mena de recintes és fonamental per al seu sosteniment i subsistència en les seues funcions”, ha afegitl'edil.

  Amb aquestes mesures de rehabilitació, que compta amb 14.600 euros de pressupost de crèdit extraordinari, s'aconseguirà millorar a l'àmbit de l'actual recinte del Campo Santo.

  Pujar