18 de novembre de 2019 18/11/19

Obert el termini per participar al concurs ‘Hui descansa el cotxe’ de la GVA

Obert el termini per participar al concurs ‘Hui descansa el cotxe’ de la GVA - (foto 1)

  Amb motiu del Dia Mundial Sense Cotxes, que es celebrarà el 22 de setembre, la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori de la Generalitat Valenciana ha convocat els premis associats a la iniciativa 'Hui descansa el cotxe'. L'Ajuntament de Godella, a través de la regidoria d'Educació, ha convidat a tots els centres educatius del municipi a participar d'este concurs.

  L'objectiu d'este dia internacional és conscienciar a la població dels efectes negatius que la utilització del vehicle privat provoca sobre la seguretat, la salut i la qualitat de vida de les persones. Pel que fa al concurs 'Hui descansa el cotxe', aspira a transcendir del simple fet de no utilitzat el cotxe el dissabte 22 de setembre per convertir-se en una campanya educativa que involucre directament els docents, estudiants, familiars i en general a tots els conductors i conductores de la nostra societat.

  Podran participar en aquesta convocatòria els estudiants de més de catorze anys matriculats durant el present curs escolar en centres docents de la Comunitat Valenciana de Secundària, Batxillerat i Formació Professional. Entre el 12 i el 24 de setembre, els participants hauran d'enviar un missatge directe en Instagram amb una fotografia relacionada amb la campanya 'Hui descansa el cotxe' al compte @huidescansaelcotxe.

  Cada estudiant podrà enviar únicament una fotografia des del seu perfil d'Instagram, que es publicarà juntament amb el nom del seu centre educatiu i curs de manera pública en el compte d'Instagram @huidescansaelcotxe.
  Els guanyadors es determinaran a través de l'aplicació Easypromo. Hi haurà dues categories de premiats: els que major quantitat de «M'agrada» aconseguisquen en la seua fotografia i els que seran seleccionats de forma aleatòria. Els empats que es puguen produir en el primer cas es resoldran per sorteig.

  Pel que fa als premis, els vint estudiants guanyadors rebran un diploma, així com diversos títols de transport, atorgats per les empreses col·laboradores de la Generalitat (Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana i Tram de Castelló). A més el patrocinador El Corte Inglés atorgarà a nou estudiants triats aleatòriament i als nou amb més «M'agrada» premis relacionats amb la mobilitat sostenible, la vida sana i la pràctica esportiva. El patrocinador Hisense entregarà un mòbil a un dels estudiants triat aleatòriament i un altre mòbil a un dels estudiants amb més «M'agrada» en la seua imatge en la xarxa social Instagram.

  ocultar
  Obert el termini per participar al concurs ‘Hui descansa el cotxe’ de la GVA
  Pujar