elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Miki Vukovic donarà nom al Poliesportiu Municipal de Godella

Miki Vukovic donarà nom al Poliesportiu Municipal de Godella
  MÉS FOTOS
  Miki Vukovic donarà nom al Poliesportiu Municipal de Godella - (foto 2)
  Miki Vukovic donarà nom al Poliesportiu Municipal de Godella - (foto 3)

  El ple de l'Ajuntament de Godella ha aprovat per unanimitat que Miki Vukovic done nom al Poliesportiu Municipal després del vot favorable dels representants dels grups municipals de PSPV-PSOE, Partit Popular, Compromís, Ciudadanos i Unides Podem-EU.

  L'ex entrenador de bàsquet recentment mort va ser una figura essencial en el desenvolupament d'este esport a Godella, ja que va contribuir al fet que el Dorna Godella es convertira en el gran referent del bàsquet femení europeu en els primers anys de la dècada dels 90.

  Godella sempre ha sigut un bressol del bàsquet en totes les edats i categories i l'aportació de Vukovic, juntament amb l'equip integrat Dolors Escamilla, Pepa Blasco, José Ramón Guimaraens, Mariano Domingo, Amparo Esteve, Jose Tornal, entre altres, va ser fonamental per a impulsar l'activitat des del punt de vista esportiu i econòmic.

  Fernando Oliveros, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Godella, ha expressat la seua satisfacció per l'aprovació d'este canvi de nom del poliesportiu municipal: “Miki Vukovic mereix el reconeixement de la ciutadania per l'excepcional labor que va realitzar en el bàsquet de Godella. Així que ens entusiasma poder posar el seu nom al poliesportiu municipal perquè la seua figura perdure en el temps”.

  “La seua trajectòria, vida i dedicació al bàsquet li van convertir en un referent tant a Godella com en el bàsquet nacional i internacional. El seu treball en el Dorna Godella, però també al València Basket, va permetre que el seu esport experimentara un gran creixement que encara està vigent”, ha agregat el regidor.

  Després de la votació favorable de tots els grups municipals presents en el ple, el fill de Miki Vukovic va dedicar unes paraules a tots els presents i va expressar la seua gratitud i la de la seua família per este reconeixement cap al seu pare, qui sempre va manifestar el seu afecte per Godella.

  Pujar