Castellano

L'Infantil masculí del CB L'Horta Godella, classificat per al campionat d'Espanya

L'equip Infantil masculí de bàsquet del CB L'Horta Godella ha aconseguit una de les dos places per al campionat d'Espanya, després de quedar segon classificat al sector autonòmic celebrat aquest darrer cap de setmana al pavelló municipal de Godella.

L'equip de Godella, dirigit per Iván García Martínez, va guanyar la primera jornada al Seguros Meridiano F. Lucentum i, amb la derrota del Valencia Genovés Naranja front als alicantins, va acabar com a segon classificat. La primera posició fou per al Valencia Basket.

El campionat d'Espanya es celebrarà de l'11 al 17 de juny a Cambados i Vilanova de Arousa (Galícia). Tant des del club com des de l'Ajuntament han volgut felicitar els jugadors i el cos tècnics per aquest èxit aconseguit.

D'altra banda, aquesta mateixa vesprada, a les 17:30 h, hi haurà una recepció oficial a l'Ajuntament de Godella. El regidor d'Esports, Fernando Oliveros, felicitarà a Adrián Salvador, Óscar Armengol, Lucas Marí y Cora Alcaina -tots quatre integrants de l'escola de bàsquet municipal- per la seua participació amb la selecció valenciana al campionat d'Espanya celebrat a Cadis del 8 al 12 d'abril i al qual aconseguiren una quarta plaça. Lucas Marí, a més, va participar amb la selecció espanyola U13 al torneig Ciutat de Viladecans.