17 de gener de 2021 17/1/21

L'app Ajuntaments ja està actualitzada per a Godella

L'app Ajuntaments ja està actualitzada per a Godella - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'app Ajuntaments ja està actualitzada per a Godella - (foto 2)

  La nova versió de l'aplicació mòbil Portals Municipals ja està actualitzada i disponible per al municipi de Godella. Esta app està costejada per la Diputació de València i la manté la Regidoria de Comunicació del consistori godellenc, que ha actualitzat tots els continguts i vincles necessaris per a la nova versió.

  L’aplicació continua oferint les notícies de la web,  informació de la corporació municipal i altra informació d’interès. També s’ha millorat amb la incorporació de l'agenda completa municipal, l'agenda d'Alcaldia, els telèfons d'interès amb marcació automàtica, les farmàcies de guàrdia actualitzades, i els horaris de l'autobús municipal i del metro.

  A més, esta versió incorpora una nova funcionalitat: la bústia ciutadana, que permet enviar incidències i suggeriments -amb possibilitat d’incorporar fotografies- directament als departaments municipals.

  El regidor de Comunicació, Francesc Aràndiga, ha informat que estan en estudi altres funcionalitats i que en la mesura que vagen actualitzant-se les versions caldrà anar adaptant l’aplicació i així millorar la comunicació mitjançant dispositius mòbils.

  Esta APP es pot descarregar per a Android i per a IOS buscant-la per 'Ajuntaments de València' de Digital Value.

  Pujar