22 de gener de 2020 22/1/20

L’Ajuntament de Godella estrena la seua nova pàgina web

  A primers d’any, l’Ajuntament de Godella presenta la seua nova web, dissenyada per la plataforma Portales Municipales de la Diputació de València.

  Amb una aparença i un disseny molt més modern, la nova pàgina web municipal ofereix tota la informació d’abans però d’una manera també molt més intuïtiva. Ara, a través d’una landing page podem accedir, tant a la pròpia web de l’Ajuntament, com al nou visor pressupostari, al portal de transparència o a les agendes d’actes i del grup de govern. També tenim accés a descarregar directament l’app municipal si accedim des d’un telèfon mòbil.

  En el nou lloc web municipal, els distints departaments de l’Ajuntament són més accessibles a través d’icones. Però una de les diferències més notables serà que a partir d’ara podrem navegar fàcilment des de qualsevol dispositiu, doncs es tracta d’una web responsive que s’adapta tant a ordinadors com a smartphones i tablets.

  «La pàgina web de l’Ajuntament és una eina més per apropar la transparència de la gestió municipal i afavorir la participació ciutadana. És per això que hem tractat de fer una ferramenta senzilla i útil amb la que el veí o veïna es senta familiaritzat i còmode navegant», afirmen fonts municipals. L’organització de continguts i la coordinació amb l’empresa dissenyadora del portal ha estat un treball conjunt de les regidories de Comunicació i Transparència, dirigides per Paco Aràndiga i Joan Alonso, respectivament.

   

   

  ocultar
  L’Ajuntament de Godella estrena la seua nova pàgina web
  Pujar