elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Godella agraeix a la ciutadania i al personal sanitari i de protecció civil l'esforç realitzat durant el procés de vacunació massiva

L'Ajuntament de Godella agraeix a la ciutadania i al personal sanitari i de protecció civil l'esforç realitzat durant el procés de vacunació massiva

  Hui ja s'està desmuntant tot l'operatiu que es va posar en marxa fa mesos per a executar el pla de vacunació massiva planificat per la Generalitat Valenciana per a fer front a la pandèmia provocada per la COVID-19. I Godella ha complit a la perfecció amb la missió que se li va encomanar allà pel mes de maig d'enguany.

  De fet, el centre de vacunació situat en el pavelló municipal Dolors Escamilla de la localitat de l'Horta Nord ha sigut determinant en el treball de inoculació realitzat durant totes estes setmanes.

  Fernando Oliveros, regidor de Serveis Municipals i Seguretat Ciutadana, ha volgut aplaudir el treball realitzat: “Tot el procés de vacunació no hauria sigut possible sense l'esforç de tot el personal sanitari i de protecció civil que han coordinat totes estes accions”.

  “També hem de destacar a la ciutadania que ha participat en el procés de vacunació. Sense la seua temprança i comprensió no hauria sigut possible que la vacunació fora un èxit”, ha continuat el regidor.

  “Ara és moment de recollir tot l'operatiu i esperar que, poc a poc, anem recuperant la tan anhelada normalitat que vam deixar arrere fa ja més d'un any i mig. Confiem en la responsabilitat de la població en este moment en el qual ens trobem de la pandèmia per a no tornar a retrocedir en la lluita contra esta crisi sanitària que tant ens ha fet patir”, ha finalitzat Oliveros.

  Pujar