26 de maig de 2020 26/5/20

L'Ajuntament de Godella adopta mesures de flexibilització fiscal

  La Regidoria d'Hisenda de l'Ajuntament de Godella ha adoptat un paquet de mesures econòmiques en matèria tributària per a facilitar els pagaments als contribuents, a conseqüència de la crisi econòmica provocada pel COVID-19.

  Amb aquestes mesures, el consistori fa costat als sectors més afectats per la situació actual i redueix la pressió fiscal de la ciutadania.

  En línies generals, s'ajornen les mensualitats de desembre, gener, febrer i la part proporcional de març de les quotes del Conservatori de Música i es prorroga fins al pròxim 27 de maig el pagament de l'IBI d'enguany.

  Així mateix, es retarden fins al 30 d'abril els terminis per a atendre requeriments, diligències d'embargament, sol·licituds d'informació tributària, per a formular al·legacions o per a interposar recursos. En els documents adjunts, es pot consultar més informació.

  D'altra banda, els terminis per a la presentació de qualsevol declaració que requerisquen una autoliquidació o liquidació tributària, així com els terminis de pagament de les quotes resultants d'autoliquidacions o liquidacions tributàries no queden suspesos.

   

  Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

  Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
  Pujar