18 de novembre de 2019 18/11/19

L’Ajuntament felicita als xics de l’EPLA pel campionat d’Espanya de Cross Escolar

L’Ajuntament felicita als xics de l’EPLA pel campionat d’Espanya de Cross Escolar - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L’Ajuntament felicita als xics de l’EPLA pel campionat d’Espanya de Cross Escolar - (foto 2)
  L’Ajuntament felicita als xics de l’EPLA pel campionat d’Espanya de Cross Escolar - (foto 3)
  L’Ajuntament felicita als xics de l’EPLA pel campionat d’Espanya de Cross Escolar - (foto 4)
  L’Ajuntament felicita als xics de l’EPLA pel campionat d’Espanya de Cross Escolar - (foto 5)
  L’Ajuntament felicita als xics de l’EPLA pel campionat d’Espanya de Cross Escolar - (foto 6)

  El regidor d’Esports, Fernando Oliveros, i l’alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, han rebut aquest matí en el saló de plens de l’Ajuntament de Godella a l’equip de l’EPLA que va guanyar el campionat d’Espanya de Cross Escolar ISF (International School Federation), i que representarà a Espanya en el Campionat del Món, del 2 al 7 d’abril en París.

  En nom de l’EPLA, han acudit Jose Díaz, Director General del Colegio EPLA, Eduardo L. Gómez, coordinador y entrenador del equipo de Atletismo, y Arturo Giménez Profesor de Educación Física del colegio

  Oliveros, ha transmet, en nom de tota la corporació, la felicitació tant a l’entrenador Eduardo L. Gómez com als atletes guanyadors, i els ha desitjat molta sort per a la cita mundial. L’expedició godellenca estava formada pels corredors Arturo Giménez, Pablo Drees, Babil Asturz, Antonio Aparicio, Víctor Llorens i Miguel Rodríguez. A més dels corredors, a la recepció oficial han acudit el director general del col·legi, José Díaz; el coordinador i entrenador de l’equip d’atletisme, Eduardo L. Gómez; i el professor d’educació física, Arturo Giménez.

  «En un esport minoritari com és el cross, guanyar títols és la millor manera possible per donar a conèixer el gran treball que realitzen estos xics. I per suposat, des de l’Ajuntament estem al seu costat, recolzant-los en tot el que està en les nostres mans, com no podia ser d’altra manera», ha comentat Oliveros.

  Sobre el títol aconseguit al Campionat d’Espanya que es va celebrar a Leganés a finals de gener, l’entrenador Eduardo L. Gómez, va destacar que el fet que quatre dels atletes ja competien al club de Godella va estar un punt de partida força favorable. «A nivell col·lectiu férem un gran treball tàctic, i això fou el que finalment ens va permetre trencar la cursa i guanyar el campionat», va comentar. Gómez també ha volgut agrair el suport i la implicació de la direcció de l’EPLA en aquesta cita.

   

   

  ocultar
  L’Ajuntament felicita als xics de l’EPLA pel campionat d’Espanya de Cross Escolar
  Pujar