19 de setembre de 2020 19/9/20

Héctor Dols guanya el XVI concurs de pintura ràpida amb una panoràmica de l’horta i la sèquia

Héctor Dols guanya el XVI concurs de pintura ràpida amb una panoràmica de l’horta i la sèquia - (foto 1)

  Els carrers de Godella tornaren a ser, un any més, un exemple del gran talent artístic que atresora el municipi. La setzena edició del concurs de pintura ràpida ‘Godella i el seu entorn’ va traure els colors, els cavallets i l’ingeni dels pintors als carrers del poble. Per la vesprada, en Vila Eugènia, la regidora de Cultura, Tatiana Prades, va donar a conèixer els guanyadors d’esta edició que comptà amb la participació de 46 adults i 10 xiquets.

  Héctor Dols García, que ja guanyà fa dos edicions, tornà a fer-se amb el primer premi de 1.500 € patrocinat per l’Ajuntament de Godella. La seua obra, en format apaïsat, representava una panoràmica de l’horta i la sèquia de Montcada.

  El reconeixement de 500 € al millor artista local va recaure sobre Enrique Bieco Arroyo. En esta votació es va produir l’abstenció del membre del jurat Josep Ferriol per tindre relació familiar amb un dels participants.

  Pel que fa als premis dels patrocinadors, Antonio Medina Madrid guanyà el de Masia Xamandreu (500 €), Ana María Monzó Minguet el premi especial del Casino Musical amb motiu del bicentenari de la banda (300 €), i Salvador Ribes Villalba el de la cerveseria Fernández Pons (300 €); tots ells amb adquisició d’obra. D’altra banda, els tres premis consistents en material de belles arts valorats en 150 € cadascun, sense adquisició d’obra, recaigueren en: Rubén Paricio Font (patrocinat per El Almacén), i Pascual Gimeno Montalar i Sergio Rocafort Giménez (patrocinats per l’Ajuntament de Godella).

  En la categoria infantil, Aina Hueso va guanyar el primer premi de 300 €, Fernando Alcañiz el segon de 250 € i Noa Diez Torres el tercer de 150 €; tots tres patrocinats per l’Ajuntament de Godella.

  La regidora de Cultura, Tatiana Prades, va destacar «el gran ambient que es va viure en una jornada molt agradable, malgrat l’amenaça de pluja» i va agrair la participació de tots els artistes però especialment dels més xicotets. Fou tot un goig «vore com els xiquets i xiquetes també s’animaren a participar, i esperem que esta tendència vaja a més en properes edicions», comentà.

  Pujar