elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El grup de govern lamenta no poder executar algunes de les actuacions previstes

El grup de govern lamenta no poder executar algunes de les actuacions previstes

    Des del grup de govern de l'Ajuntament de Godella informen que algunes de les inversions pendents per a l'any 2018 no es podran portar endavant amb el pressupost previst perquè l'entrada en vigor de la nova llei de contractes i la manca de personal han fet retardar els procediments de contractació de tal manera que finalment han sigut inviables.

    És el cas, per exemple, del canvi de l'enllumenat de part de Campolivar i Santa Bàrbara, l'asfaltat d'alguns carrers, la reparació de voreres i la instal·lació de punts de recàrrega elèctrics per a vehicles. Algunes d'estes actuacions tampoc no s'han pogut realitzar perquè les empreses que s'havien presentat no complien els requisits que venien marcats als plecs de condicions o perquè la oferta s'ha quedat deserta.

    «Lamentem molt estos fets i demanem disculpes a la ciutadania. Continuarem treballant per poder portar-los endavant, si l'aprovació d'un nou pressupost ens ho permet. I demanem al govern d'Espanya que a l'hora de modificar les lleis tinga en compte els perjudicis que es poden ocasionar en les administracions menudes, com els Ajuntaments, que no contem amb el personal necessari per fer realitat totes les inversions previstes», apunten les fonts municipals.

    Pujar