30 de novembre de 2020 30/11/20

El Gothejazz 2020 se celebra amb gran èxit de públic en época de pandèmia

El Gothejazz 2020 se celebra amb gran èxit de públic en época de pandèmia - (foto 1)
  • El festival de Jazz de Godella ha omplert l'aforament (reduït per les mesures de seguretat) en els concerts celebrats al llarg del cap de setmana

MÉS FOTOS
El Gothejazz 2020 se celebra amb gran èxit de públic en época de pandèmia - (foto 2)

El Gothejazz 2020 s'ha celebrat en unes dates diferents, en un context totalment distint del que és habitual, però el resultat ha sigut el mateix: quatre dies de jazz de grandíssima qualitat amb el públic entregat als artistes. Des del concert inaugural d'Antonio Lizana fins a la cloenda amb la Big Band del Casino Musical de Godella, el públic ha omplert les cadires disponibles per a cada concert, enguany reduïdes a causa de la limitació d'aforament per la Covid-19. També els xiquets i les xiquetes van gaudir d'una actuació ben didàctica i divertida a càrrec de l'agrupació Pool Jazz, que els va mantenir amb els cinc sentits posats en l'escenari durant més d'una hora en el matí de diumenge. La nit de dissabte, AGR Nonet Grup, juntament amb Perico Sambeat i Ester Andujar van presentar el projecte 'Obrigado II (Muito Obrigado)', mentre que el divendres, el godellenc Monolo Valls va presentar el seu últim treball 'El ball de les muses'.

La regidora de Cultura, Tatiana Prades, declarava a la conclusió del festival de jazz que "l'Ajuntament de Godella ha deixat clar que la cultura segura és real. Estem treballant de valent per no deixar cap proposta fora de calendari i hem apostat per una visió 'Glocal' de la cultura". A més, Prades va afegir que està molt contenta per la "brutal resposta del públic i ha donat les gràcies a totes les persones que han fet possible la realització del festival en uns temps difícils en què s'han de tenir en compte moltes més coses del que és habitual".

 

Pujar