20 de gener de 2021 20/1/21

Godella se suma al Dia Mundial contra el Càncer

    L'Ajuntament de Godella es va sumar ahir a les accions del Dia Mundial contra el Càncer, amb l'objectiu d'augmentar la conscienciació i mobilitzar a la societat per a avançar en la prevenció i control d'aquesta malaltia.

    Des de l'Ajuntament s'han realitzat actes simbòlics com la il·luminació de l'edifici de l'Ajuntament amb llum verda en representació de totes aquelles persones que lluiten contra aquesta malaltia.

    Als actes han acudit representants de la junta directiva de l'Associació Contra el Càncer de Godella i la seua presidenta, Mª Carmen Giner, alguns regidors del grup de govern, com Teresa Bueso, Fernando Oliveros, Carles Durán o Natalia Garrido. També han assistit alguns representants del Partit Popular, com Pepe Musoles o Mª Carmen Alonso, o de Unides Podem EU, com Irene Ferré, entre altres.                 

    El Dia Mundial contra el Càncer està promogut per l'Organització Mundial de la Salut, el Centre Internacional d'Investigacions sobre el Càncer (CIIC) i la Unió Internacional contra el Càncer (UICC).

    Pujar