21 de setembre de 2020 21/9/20

La II Gala de l'Esport reconeix els èxits dels esportistes de Godella

La II Gala de l'Esport reconeix els èxits dels esportistes de Godella - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La II Gala de l'Esport reconeix els èxits dels esportistes de Godella - (foto 2)
  La II Gala de l'Esport reconeix els èxits dels esportistes de Godella - (foto 3)
  La II Gala de l'Esport reconeix els èxits dels esportistes de Godella - (foto 4)
  La II Gala de l'Esport reconeix els èxits dels esportistes de Godella - (foto 5)
  La II Gala de l'Esport reconeix els èxits dels esportistes de Godella - (foto 6)
  La II Gala de l'Esport reconeix els èxits dels esportistes de Godella - (foto 7)
  La II Gala de l'Esport reconeix els èxits dels esportistes de Godella - (foto 8)

  El darrer divendres 8 de setembre es va celebrar al teatre Capitoli la II Gala de l'Esport, una iniciativa de la regidoria d'Esports i l'Ajuntament de Godella, amb la col·laboració del Consell d'Esports, per reconèixer el treball i els èxits dels esportistes de les diferents disciplines que es practiquen al poble.

  L'alcaldessa, Eva Sanchis, va agrair al Consell d'Esports el treball que realitza per donar a conèixer tots els esports que es practiquen a Godella, així com la tasca feta per monitores i monitors, directores i directors, coordinadores i coordinadors, grups esportius i personal tècnic i administratiu, «que fan possible que aquest engranatge funcione». Sanchis va afegir que, per part de l'Ajuntament, «lluitarem per mantindre la nostra política de gestió pública directa, malgrat tot l'esforç i la complicació que suposa, perquè apostem decididament per l'esport al nostre poble».

  El regidor d'Esports, Fernando Oliveros, va destacar que la celebració de la primera gala l'any passat no fou fàcil, però que s'ha arribat a aquesta segona «gràcies a l'esforç i la dedicació de tots vosaltres, els esportistes». Oliveros va mostrar el seu orgull per tots els títols aconseguits enguany a les diferents disciplines, i felicità tots els guardonats i guardonades que recollien el seu trofeu.

  Les persones premiades en aquesta segona Gala de l’Esport foren: en la secció d’atletisme, Luis Hoyas Jiménez i Llum Brull Martínez del Club A Les Nou; en la secció de natació Lucía Montesa Hernández, l’equip absolut de Waterpolo, Carmen Català Sanchis de l’equip femení de sincronitzada, Pau Corderó, Esther Chisbert i l’equip femení de natació adaptada; de la Penya Ciclista el Cantonet, Eugenio Cilla Martínez i Jose Manuel Bargues  Lázaro; del Club de Bàsquet Horta Godella, l’equip infantil masculí; del Club de Futbol, Manolo Llorens; de l’Escola Municipal de Bàsquet, l’aleví masculí; de l’Escola de Futbol Godella, Alex Polo; del Club de Pilota Valenciana, Rafa Frechina; del Club Karate Kenkyo, Sonia Pereira i Pablo Pereira; i del col·legi Sagrat Cor, Carmen De La Torre.

  Hi hagué també un reconeixement a l'equip femení de futbol de l'any 1969, així com als cossos de la Policia Local i Protecció Civil pel treball que realitzen.

   

   

  Pujar