elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Edu Febrero, subcampió autonòmic del Campionat Individual de Frontó de pilota

Edu Febrero, subcampió autonòmic del Campionat Individual de Frontó de pilota

  Edu Febrero, el pilotari del Club Pilota Godella, va arribar a la final del Campionat Individual de Frontó el darrer dissabte 24 de novembre, però va perdre davant Moisés d'Almussafes.

  El nostre representant sabia que ho tenia molt complicat per a aconseguir el seu tercer títol autonòmic com a jugador del CPV Godella. I així va ser. El resultat de 41-15 reflecteix la superioritat de Moisés, el seu rival, que va rubricar un campionat perfecte, en el qual no va perdre cap partida.

  Lluny de vindre-se'n avall, tot i saber que era pràcticament impossible guanyar, Edu va lluitar —tot quant va poder— la partida, disputada al frontó d'Almussafes. Va bregar com ell acostuma a fer i el públic allí congregat li ho va reconèixer. A més, en acabar, reconegué que era «impossible guanyar a Moisés, està com a mínim una categoria per damunt».

  En companyia de familiars, amics, membres del club i el regidor d'Esports de l’Ajuntament de Godella, Fernando Oliveros, Edu va rebre la copa que l'acredita com a subcampió. Oliveros va destacar que «s'ha d'acompanyar sempre als esportistes de Godella», i va recordar que ja ha vist a Edu en un bon grapat de finals autonòmiques. «Això és molt bon senyal», afegí.

  En acabar la partida, Edu ja pensava en la pròxima fita. En els últims anys s'ha convertit en un clàssic de les finals de les tres parets. De segur que prompte es tornarà a veure en la lluita per nous títols.

  Pujar