28 de setembre de 2020 28/9/20

Espai Propi obri les seues portes a Vila Eugènia fins el 20 de gener

Espai Propi obri les seues portes a Vila Eugènia fins el 20 de gener - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Espai Propi obri les seues portes a Vila Eugènia fins el 20 de gener - (foto 2)
  Espai Propi obri les seues portes a Vila Eugènia fins el 20 de gener - (foto 3)

  El darrer divendres 21 de desembre es va inaugurar al centre d’art Vila Eugènia l’exposició conjunta Espai Propi, una de les mostres més esperades i representatives del municipi de Godella doncs, com va dir la regidora de Cultura, Tatiana Prades, suposa un clar reflex del «gran potencial creatiu amb què contem al nostre poble».

  La mostra, que romandrà oberta fins el 20 de gener, compta enguany amb la participació de vint-i-huit artistes de diferents disciplines però entre les que predomina, com sempre, la pintura. «Espai Propi no és la típica exposició d’artistes locals; edició rere edició ens convida a reflexionar sobre la realitat que vivim dia a dia. Les seues obres ens parlen de temes quotidians i també d’altres que trenquen les barreres d’una societat que viu perplexa davant els esdeveniments que omplin els nostres dies», deia Tatiana Prades.

  «Cap espai millor que Espai Propi per deixar patent l’enorme potencial artístic que existeix al nostre poble. Pintura, escultura i altres arts plàstiques es donen la mà en vespres de les festes nadalenques per oferir al visitant la possibilitat de perdre’s entre formes impossibles i colors que enlluernen», apuntava l’alcaldessa de Godella, Eva Sanchis.

  L’organitzador de la mostra, Josep Ferriol, va destacar el gran nivell de tots els participants, i va voler remarcar que «cada any tenim més gent jove en el nostre cartell, la qual cosa és una magnífica senyal de que este espai és un espai viu».

  Els artistes que participen en esta edició d’Espai Propi són els següents: Raquel Aguilar, Francisco Alonso “Kiko”, Carrasco López, Vicente Castillo, Jonay Cogollos, Eduard Cortina, Adrián Espinós, Josep Estellés, Josep Ferriol, Cristina Ghetti, Carlos Giner, Giner Bueno, Giner Godella, Juan Lluna, MacDiego, Luis Marco, Bárbara Martínez Biot, Xavier Monsalvatje, Encarna Monteagudo, Alicia Navarro, Fuensanta Niñirola, Alfredo Pardillo, Luis Pérez Boullosa, Miguel Ángel Ríos, Salvador Rodríguez-Bronchú, Manuel Silvestre i José Vergara.

   

   

  Pujar