15 de novembre de 2019 15/11/19

Detinguts els dos pares dels xiquets trobats morts a Godella

Detinguts els dos pares dels xiquets trobats morts a Godella - (foto 1)

  La Guàrdia Civil vaig trobar a l'última hora d'ahir a la vesprada morts i enterrats als dos germans menors desapareguts a Godella (València) després que la mare – que es trobava prestant declaració davant la Policia – haja portat als agents fins al lloc on es trobaven.

   La troballa arribava després d'una llarga jornada de treball per part de les autoritats, els qui havien desplegat un dispositiu de cerca de 110 agents que rastrejaven la zona de Godella, Rocafort i Montcada amb l'esperança de trobar als dos germans sans i estalvis. 

  Segons ha informat el Delegat del Govern, Juan Carlos Fulgencio, l'operació de cerca va arrancar en el matí del dimecres en rebre un parell de trucades en les quals s'alertava que se senten crits a la casa que ocupava la parella. A més, en ser preguntat pel rastre de sang del qual es porta parlant des que ha saltat la notícia ha puntualitzat que es tractava de “un xicotet rastre esporàdic que pot ser d'un tall qualsevol” pel que “la investigació descarta que puga ser degut a un fet delictiu”.

  “La prioritat és trobar als xiquets al més prompte possible i tractar que la cerca porte a trobar-los vius” havia insistit abans que la mare, després de diverses hores d'interrogatori, portara als agents fins al fatal desenllaç.

  Els cossos dels germans – un xiquet de tres anys i mig i una xiqueta de cinc mesos – van ser oposats enterrats als voltants de la casa okupa on vivien. Tots dos pares han sigut detinguts, encara que cap d'ells ha confessat l'autoria dels fets.

  Després de localitzar els cossos, el delegat del Govern en la Comunitat va explicar en declaracions als mitjans que malgrat l'actitud “poc col·laborativa” de la mare i afirmacions com que els seus fills “havien de ressuscitar”, els agents van aconseguir convéncer-la perquè compartira el lloc on es trobaven els cossos. 

  Els dos pares es troben ara detinguts i mancant l'autòpsia tot sembla indicar que els xiquets van ser assassinats a colps. . La investigació es troba ara sota secret de sumari però continua oberta.

  Tres dies de dol

   L'Ajuntament de Godella ha decretat tres dies de dol per la mort dels dos xiquets en el dia de hui. Hui, divendres 15 de març, a les 12 h, es guardaran dos minuts de silenci a la porta de l'Ajuntament.

  En nom de tot el consistori a través d'un comunicat han lamentat “aquest trist succés i s'agraeix el treball de les 110 persones que han participat en l'operació, entre guàrdies civils, policies locals, bombers i membres de Protecció Civil”.

  ocultar
  Detinguts els dos pares dels xiquets trobats morts a Godella
  Pujar