23 de novembre de 2020 23/11/20

Es desenvolupa amb normalitat la jornada electoral a Godella

Es desenvolupa amb normalitat la jornada electoral a Godella - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Es desenvolupa amb normalitat la jornada electoral a Godella - (foto 2)
  Es desenvolupa amb normalitat la jornada electoral a Godella - (foto 3)
  Es desenvolupa amb normalitat la jornada electoral a Godella - (foto 4)
  Es desenvolupa amb normalitat la jornada electoral a Godella - (foto 5)
  Es desenvolupa amb normalitat la jornada electoral a Godella - (foto 6)
  Es desenvolupa amb normalitat la jornada electoral a Godella - (foto 7)
  Es desenvolupa amb normalitat la jornada electoral a Godella - (foto 8)

  La jornada electoral del diumenge 26 de maig s’està desenvolupant amb total normalitat al municipi de Godella. A les 9 del matí han obert les portes els cinc punts electorals en què els ciutadans poden votar fins les 20 h. Un total de 16 meses electorals repartides entre l’edifici del conservatori del parc del Molí, la seu de l’associació Tyrius, l’edifici de Serveis Socials i els col·legis Cervantes i Gençana.

  Els candidats i candidates a l’alcaldia han exercit el seu dret a vot durant la jornada: José María Musoles Granada (PP), Eva Pilar Sanchis Bargues (Compromís), Irene Ferré Manzanero (Unides Podem-EUPV), María Teresa Bueso Marqués (PSOE), Francisco Javier Beltrán Giner (Ciudadanos) i Carlos Javier Carles Martí (Contigo Somos Democracia).

  En el primer avanç de participació de les 14 h, havia votat un 25,26% de les 9.821 persones que conformen el cens electoral de Godella. A eixa hora la participació havia caigut 5,94 punts respecte als comicis de 2015. A les 18 h, en el segon avanç, la participació a Godella es situava en el 49,95%, una xifra que contrasta amb el 57,56% de 2015.

  Recordem que a les 20 h començarà en directe un programa especial en Ràdio Godella (98.0 fm o www.radiogodella.com/) per seguir l’escrutini dels resultats, que també es publicaran a les xarxes socials de l’Ajuntament de Godella.

  Pujar