elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Es constitueix la nova mesa de negociació de l’Ajuntament de Godella

Es constitueix la nova mesa de negociació de l’Ajuntament de Godella

    La nova mesa general de negociació de l'Ajuntament de Godella es va constituir el darrer 7 de març, amb les persones electes de les eleccions sindicals celebrades recentment al consistori.

    En esta reunió, presidida per l'alcaldessa i regidora de Personal, Eva Sanchis, es van tractar distints temes, com ara les bases de professor/traductor de valencià, les bases dels processos de consolidació de places, o les modificacions que s'han de produir com a conseqüència de la nova Llei de Coordinació de Policies Locals. També es va donar compte de la situació en què es troben els processos selectius que estan en tràmit i es va avançar en el calendari laboral i les reivindicacions sindicals.

    En este sentit, Sanchis va assegurar que «l'Ajuntament té la voluntat de caminar cap a una jornada laboral de 35 hores setmanals, que s'anirà introduint d'una manera progressiva».

    Per últim, s'ha decidit constituir una comissió tècnica específica per parlar de la Relació de Llocs de Treball i una altra per tractar d'arribar a un acord respecte a les bases dels processos de consolidació de plaça.

    Pujar