4 de juny de 2020 4/6/20

Aouchar, Zitane i Ayachi, favorits per a fer-se amb la victòria en el 10K Godella de la Diputació

Aouchar, Zitane i Ayachi, favorits per a fer-se amb la victòria en el 10K Godella de la Diputació - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Aouchar, Zitane i Ayachi, favorits per a fer-se amb la victòria en el 10K Godella de la Diputació - (foto 2)
  Aouchar, Zitane i Ayachi, favorits per a fer-se amb la victòria en el 10K Godella de la Diputació - (foto 3)

  El Circuit de Carreres Populars de la Diputació de València no para a l'estiu. Aquest dissabte Godella torna al calendari degà de l'atletisme popular espanyol amb el 10K Nicoboco, una carrera que compleix la seua vint-i-quatrena edició i que en les seues albors va formar part del circuit. Són 10 km de continu trencacames en un entorn amb la naturalesa com a gran protagonista.

  De fet, gran part del recorregut transcorrerà per zona d'arbrat, amb major nombre de zones d'ombra, sens dubte un alleujament per als participants. L'epicentre de la prova serà el pavelló poliesportiu de Godella en el carrer Acacias de Campolivar. Es nota la influència del Circuit de la Diputació, perquè la inscripció ha crescut de manera important enguany a Godella. Uns 1400 participants han confirmat la seua assistència de les quals el 21% seran dones.

  El club A les Nou i l'ajuntament de la localitat són els responsables de l'organització d'aquest esdeveniment que marca l'equador del calendari, amb de moment dos grans protagonistes en categoria masculina i una indiscutible dominadora en la classificació femenina. Hassane Aouchar i Ouais Zitane, companys en el Gaes Running Team, es reparteixen les victòries de totes les carreres disputades fins a hui.

  En categoria femenina, la corredora del Cárnicas Serrano, Fátima Ayachi, té en les seues mans una nova victòria de la general del Circuit com la que va aconseguir fa tres temporades. En la classificació de clubs, fins a hui l'Orero Paterna Runners no té rival en el nombre de participants que inscriu en cada carrera. També a Godella seran el col·lectiu més nombrós per davant del Never Stop Running i de la Colla del Parotet.

  La 10K Godella Nicoboco se celebra el dissabte 1 de juliol a les 19h45, l'organització com a al·licient extra prevaldrà econòmicament als atletes que siguen capaços de batre el rècord masculí i femení de la prova fixats en 31'18" i 36'39" respectivament. Tots els participants, indistintament de la marca que aconseguisquen, es portaran una generosa borsa del corredor amb samarreta tècnica i unes xancletes marca Nicoboco com a regals principals.

  La Finestra de la Diputació de València

  La Finestra de la Diputació de ValènciaEntrar en el especial
  Pujar