elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Antonio Cubero i Zahira Alegre s'adjudiquen la 10K Godella Nicoboco

Antonio Cubero i Zahira Alegre s'adjudiquen la 10K Godella Nicoboco
  MÉS FOTOS
  Antonio Cubero i Zahira Alegre s'adjudiquen la 10K Godella Nicoboco - (foto 2)
  Antonio Cubero i Zahira Alegre s'adjudiquen la 10K Godella Nicoboco - (foto 3)
  Antonio Cubero i Zahira Alegre s'adjudiquen la 10K Godella Nicoboco - (foto 4)

  Antonio Cubero, de la SD Correcaminos, i Zahira Alegre, del CA Utiel, es van adjudicar el títol en la 10K Godella Nicoboco, que es va celebrar dissabte passat malgrat la tormenta que va assotar la localitat de l'Horta Nord durant tota la vesprada. Un total de 408 participants van entrar en meta en el retorn d'esta cita esportiva, organitzada pel Club Atletisme A Les Nou en col·laboració amb l'Ajuntament de Godella.

  En categoria masculina, Cubero va ser el més ràpid en completar els deu quilòmetres del recorregut de la prova amb un temps de 36 minuts i 22 segons. El guanyador va marcar un ritme de 3 minuts i 38 segons durant la competició, que li va valdre per a arribar en primer lloc a la línia de meta.

  El local Vicente Hurtado, del Ricasa Running, amb un temps de 37 minuts i 45 segons va lluitar per la victòria, però va haver de claudicar davant la fortalesa de Cubero per a ser segon. Finalment, Manuel Herrero, del Trilavall, va ocupar el tercer lloc en la categoria masculina amb un registre de 38 minuts i 14 segons.

  D'altra banda, en categoria femenina, Zahira Alegre va emprar 43 minuts i 23 segons per a pujar-se al primer escaló del podi. Alegre va avantatjar a Marta Gómez, amb un temps de 45 minuts i 18 segons, i a la local Susana Sanhermelando, amb un registre de 46 minuts i 6 segons, que van acabar en segona i tercera posició, respectivament.

  En la categoria local, Vicente Hurtado i Susana Sanhermelando van aconseguir la victòria sobre els seus rivals en una cita esportiva que va resultar un èxit. Després de més d'any i mig de pandèmia, la volta d'esta carrera suposa un reforç per a tots els amants de l'atletisme popular a Godella.

  L'alcaldessa Teresa Bueso, així com altres membres de la Corporació Municipal, van acudir a presenciar la 10K Godella Nicoboco i premiar l'esforç dels més dels 500 esportistes que van plantar cara al mal temps.

  Fernando Oliveros, regidor d'Esports, es va mostrar molt content amb el desenvolupament de la prova d'atletisme popular: “És una gran satisfacció tornar a veure els nostres carrers plens d'atletes que busquen gaudir de l'esport després de tants mesos d'esforç per culpa de la pandèmia”.

  “Estem molt orgullosos de l'organització de la competició que ha permés que 500 esportistes inscrits gaudisquen en condicions de seguretat de la seua passió pel running. Poc a poc estem aconseguint recuperar el nostre dia a dia, encara que no hem d'oblidar que cal continuar respectant les normes perquè la situació epidemiològica es mantinga baix control i puguem continuar gaudint a Godella”, va afegir el regidor.

  Pujar