elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

FITUR 2022

FITUR 2022

FITUR 2022: últimes notícies i tota l'actualitat de la Fira Internacional de Turisme de Madrid

Com se celebra FITUR 2022 aquest any? Qui anirà i quines mesures covid es van a prendre? Quina oferta turística va a oferir la Comunitat Valenciana a la resta del món? A totes aquestes i moltes altres preguntes donem resposta en aquest especial FITUR 2022 de elperiodic.com.

Notícies, fotografies, vídeos i tot el que passe a la Fira de Turisme Fitur 2022 del 19 a el 23 de gener t'ho contem ací. No et perdes les curiositats, esdeveniments més destacats i l'últim del turisme a la Comunitat Valenciana que relatarem en directe des de IFEMA.

NOTICIES
Cocentaina torna amb força a FITUR

Cocentaina torna amb força a FITUR

COCENTAINA | TURISME
Cocentaina ha estat present en FITUR dintre de l’estand que la Comunitat Valenciana té reservat per a la província d’Alacant. Fins al recinte firal madrileny es van traslladar el 20 de gener l’alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, el regidor de Turisme, ...
Vinaròs presenta el Carnaval a FITUR

Vinaròs presenta el Carnaval a FITUR

VINARÒS | TURISME
FITUR ha tornat a ser el millor aparador possible per tal de presentar el Carnaval de Vinaròs al públic de Madrid. Aquest matí a la plaça Central de l'estand de la Comunitat Valenciana s'ha dut a terme la presentació de l'edició 2022 del Carnaval de m&eac...
GALERIES DE FOTOS
VIDEOS

Què és FITUR?

FITUR és la Fira Internacional de Turisme de Madrid que s'ha consolidat com la cita anual referent per als professionals del turisme mundial i la fira líder per als mercats d'Iberoamèrica.

Quan se celebra FITUR 2022?

FITUR 2021 se celebra del 19 al 23 de gener a Madrid.

Com arribar a FITUR 2022?

FITUR té lloc a IFEMA, al recinte firal de Madrid. La fira està connectada per carretera amb les principals vies d'accés i circumval·lació de Madrid, està a només deu minuts de l'aeroport de Madrid-Barajas Adolfo Suárez i té parades de metro (parada Fira de Madrid) i bus (línies 73, 112, 122 i 828 de l'EMT). A més, té pàrquing propi en el recinte.

Qui pot anar a FITUR 2022?

FITUR està dirigit tant a professionals de sector del turisme, interessats en les últimes tendències del sector, com al públic general. Els tres primers dies la Fira obre les portes exclusivament als visitants professionals i durant el cap de setmana també al públic en general.

Què necessites per anar a FITUR 2022?

Els dies destinats a les jornades professionals, del 19 al 21 de gener, els participants hauran d’acreditar-se en línia. Totes les acreditacions seran digitals i nominatives i només es podrà accedir amb el Certificat COVID Digital UE (per a països adscrits) o QR Spain Travel *Health (per a tercers països). Alternativament, i a falta dels anteriors, serà necessari presentar un test negatiu en COVID-19 (antígens o PCR), realitzat 24 hores abans del seu accés a FITUR. A més, és obligatori l'ús de màscara FFP2 en espai interior.

Pujar