elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cocentaina torna amb força a FITUR

Cocentaina torna amb força a FITUR
  MÉS FOTOS
  Cocentaina torna amb força a FITUR - (foto 2)
  Cocentaina torna amb força a FITUR - (foto 3)
  Cocentaina torna amb força a FITUR - (foto 4)

  Cocentaina ha estat present en FITUR dintre de l’estand que la Comunitat Valenciana té reservat per a la província d’Alacant.

  Fins al recinte firal madrileny es van traslladar el 20 de gener l’alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, el regidor de Turisme, Ivan Jover i la regidora de Fira, Eugenia Miguel, per a parlar de la potència turística del municipi en una intensa jornada que els va ocupar més de 10 h.

  El dia es va iniciar amb un tast d’olis que la Cooperativa Agrícola de Cocentaina va celebrar al racó Exquisit de la Comunitat, seguidament es va mantindre una reunió de treball amb l’empresa basca que va redactar l’estudi per a convertir la Fira de Tots Sants en un esdeveniment totalment inclusiu. A l’encontre es van comentar les conclusions de la visita que van fer els auditors a l’edició de 2021 i es va plantejar un nou objectiu per a 2022: convertir la Fira en una activitat accessible tant físicament com sensorialment.

  Tot seguit, Mireia Estepa i Eugenia Miguel van assistir a l’assemblea general de l’Associació de Fires Espanyola (AFE), de la qual la nostra Fira és membre, per a votar la memòria d’activitats i el pressupost d’aquest any, entre altres punts.

  Encetada la vesprada va arribar el torn de les entrevistes en els diferents mitjans de comunicació i la presentació de les noves rutes turístiques programades per la regidoria d’Ivan Jover. A més, va tindre lloc l’estrena absoluta del nou vídeo promocional dels recursos turístics contestans sota el títol «Cocentaina – La Història que viu en tu», tot un èxit entre el públic assistent i en el seu llançament en les xarxes socials.

  Per finalitzar la jornada, els representants del govern contestà es van reunir amb altra empresa dedicada a destins turístics accessibles per traslladar el seu interés de formar part de la seua oferta, un projecte que es continuarà treballant des del poble.

  «Un FITUR dels més intensos que hem viscut», explica Mireia Estepa, que assegura sentir-se molt satisfeta amb el treball fet a l’encontre turístic més important del món. «Hem dut, un any més, el nom de Cocentaina i l’àmplia gamma d’atributs que fan del nostre poble un potent atractiu turístic a FITUR, ara desitgem que tots els contactes que hem fet donen els seus fruits i que el poble faça gaudir amb els cinc sentits a les persones que ens visiten».

  Pujar