elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Diputació de Castelló reforçarà la promoció de les rutes de l'aeroport de Castelló com a línia estratègica per a impulsar el turisme a la província

La Diputació de Castelló reforçarà la promoció de les rutes de l'aeroport de Castelló com a línia estratègica per a impulsar el turisme a la província
  • El president, José Martí, i la diputada de Turisme, Virginia Martí, es reuneixen en Fitur amb la directora general d’Aerocas, Blanca Marín, per a reafirmar la col·laboració entre les dos institucions

Reforçar la promoció de les rutes aèries de la província a nivell nacional i internacional i potenciar l'aeroport com un dels principals recursos turístics de Castelló són dos dels grans objectius de la Diputació de Castelló per a 2022 a través del Patronat Provincial de Turisme.

Són algunes de les conclusions de la reunió mantinguda en el marc de la Fira Internacional de Turisme (Fitur), que tanca demà diumenge a Madrid, entre el president de la Diputació, José Martí, i la diputada de Turisme, Virginia Martí, amb la directora general d’Aerocas, Blanca Marín.

José Martí ha subratllat que «establir estratègies conjuntes són la clau perquè Castelló, ara sí, estiga més present en el sector turístic nacional i internacional, perquè confiem que a poc a poc puguem superar aquesta pandèmia i recuperar l'activitat econòmica d'un sector clau per a nosaltres com és el turisme».

Martí, per tal motiu, ressalta l'«enorme treball que realitza la Generalitat, de la mà de la directora general d’Aerocas, Blanca Marín, per a “planificar i obrir nous camins, perquè tots sabem que l'aeroport és una infraestructura que ha d'aportar molt per a l'economia i el turisme de la província».

La diputada provincial, Virginia Martí, ha assenyalat per la seua part que «reforçarem aquest 2022 les accions promocionals, perquè creiem que és important aprofitar les rutes obertes en destins nacionals com Sevilla o Bilbao», a més de campanyes de comunicació vinculades als vols internacionals, com pot ser el de Viena. «El sector hostaler de la província ens demana que aquestes accions i des d'aquest Patronat Provincial estarem al seu costat, com hem demostrat en aquests mesos complicats a causa de la pandèmia», ha remarcat la diputada, qui està convençuda de l'esforç que està realitzant l'aeroport per a continuar treballant en noves línies».

Blanca Marín ha aprofitat la presència d’Aerocas a Madrid per a anunciar el calendari d'operacions de la ruta de Sevilla per a aquest 2022, que pretén afavorir la desestacionalització de la campanya turística.

La connexió amb Sevilla començarà el pròxim 2 de maig i operarà amb dues freqüències setmanals, en dilluns i dimecres. Els vols partiran de l'aeroport sevillà de Sant Pau a les 18.30 hores, amb arribada a Castelló a les 19.50 hores. En sentit invers, eixiran de Castelló a les 20.20 hores, amb arribada a Sevilla a les 21.40 hores.

La ruta estarà operativa entre el 2 de maig i el 27 de juliol. Pararà durant el mes d'agost i es reprendrà el 5 de setembre fins al 19 d'octubre. Blanca Marín, ha explicat que la planificació acordada “pretén estendre el calendari de vols més enllà de la temporada alta d'estiu, afavorint així la desestacionalització de la campanya turística, en la línia del que ve demandant el sector”.

Pujar