elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

José Martí comparteix l'optimisme que ha detectat en Fitur i espera que 2022 resulte un gran any per al sector turístic de Castelló

José Martí comparteix l'optimisme que ha detectat en Fitur i espera que 2022 resulte un gran any per al sector turístic de Castelló
  • La previsió del Patronat Provincial de Turisme de la Diputació és desenvolupar accions de promoció a Espanya i el sud de França perquè el 80% de les visites són de procedència nacional i la regió meridional gal·la està a només cinc hores i mitja

MÉS FOTOS
José Martí comparteix l'optimisme que ha detectat en Fitur i espera que 2022 resulte un gran any per al sector turístic de Castelló - (foto 2)
José Martí comparteix l'optimisme que ha detectat en Fitur i espera que 2022 resulte un gran any per al sector turístic de Castelló - (foto 3)

El president de la Diputació, José Martí, considera que la presència de la delegació de la província de Castelló en la Fira Internacional de Turisme de Madrid Fitur 2022 ha sigut «tot un èxit» perquè «hem pogut enviar un missatge que resumeix molt bé el lema amb el qual Patronat Provincial de Turisme s'ha presentat en el certamen: ‘Castelló, Ara Sí’». Un optimisme que el president també detectat en els professionals castellonencs del sector turístic perquè «després de parlar amb molts hotelers, restauradors i organitzadors d'esdeveniments, un nota en l'ambient la sensació que ara sí que va de bo de bo l'eixida de la crisi». Martí confia que a poc a poc vaja remetent la sisena ona de contagis ocasionada per la variant ómicron i que amb l'impuls de les terceres dosis «prompte puguem avançar cap a una situació que s'aproxime a la normalitat que vam conéixer abans de la pandèmia, perquè tenim una província única que esperem que novament torne a ser visitada per milers i milers de turistes».

El president també és optimista «perquè el sector ha fet els deures i perquè en l'estiu i la tardor de 2021, quan les vacunes van començar a fer efecte, ja es van registrar molt bons resultats». Són raons de pes que «ens fan ser optimistes i pensar que 2022 pot ser un gran any des del punt de vista del turisme».

No obstant això, també alerta que «aconseguir-lo és tasca de tots», raó per la qual torna a realitzar una crida al conjunt de la ciutadania «perquè es vacune i continue respectant totes les normes que dicten les autoritats sanitàries» ja que«estan en joc coses molt importants: la salut pública i la nostra economia».

A més, José Martí té posades moltes esperances en els resultats que poden obtindre's gràcies «als contactes de tota mena que des del Patronat Provincial de Turisme de la Diputació, amb la diputada Virginia Martí al capdavant, s'han mantingut en Fitur 2022. Entre altres, amb agències de viatge en línia, amb les quals s'ha tractat sobre la possibilitat de realitzar campanyes de publicitat perquè l'oferta turística de Castelló siga visible en aquesta mena de plataformes i puga competir amb altres destins.

Virginia Martí

Al respecte, la diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, ha assenyalat que l'objectiu és continuar enfortint el posicionament de la província en el mercat nacional i en el sud de França. «Fer-nos més visibles a Espanya té tot el sentit del món perquè el 80% dels nostres clients són nacionals i en el sud de França perquè es troba a tan sols cinc hores i mitja de la nostra província i considerem que la nostra oferta gastronòmica, de sol i platja, interior, festivals i cicloturisme pot resultar molt atractiva per a les persones que resideixen en aqueixa zona del país veí».

Pujar