elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Falles 2023

Falles 2023

Últimes notícies, fotos i vídeos de les falles a València. Consulta els horaris de les mascletaes, castells, ofrena i actes principals de les falles de València. Et comptem com viu la ciutat la seua festa més important i la programació d'actes que no has de perdre't. 

Si vols saber quan desfilarà la teua falla per l'Ofrena, qui llança la mascletà o el castell de focs artificials cada dia, o si vols recórrer les falles guanyadores, conéixer la millor il·luminació o els actes principals de la setmana de falles, segueix-nos en aquest especial i en les xarxes socials. 

Quin temps farà durant les Falles 2023? Què has de tindre en compte per a gaudir de la setmana gran de València? Totes aquestes respostes les trobaràs en l'especial Falles 2023 d'elperiodic.com.

NOTICIES

La Junta de Govern de Xàtiva aprova el pagament dels premis econòmics atorgats a les falles 2023

XÀTIVA | POLÍTICA
La Junta de Govern Local de Xàtiva ha aprovat aquest dilluns el pagament dels premis econòmics atorgats a les falles durant l’exercici 2023, i que s’abonaran a les comissions durant els pròxims dies. Es tracta d’un total de 24.740 euros que es repartiran entre les 14 falles que han resultat beneficiàries, i que rebran de 200 a 4.200 euros en funció dels premis aconseguits. Pel que fa als monuments grans s’han atorgat un total de 18.000 euros entre totes les falles de secció especial i secció primera i l...
GALERIES DE FOTOS
VIDEOS
Pujar