elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Fallera Major Infantil de València 2022 posa veu al pasdoble ‘El Falleret’, dedicat al col·lectiu infantil de la festa

La Fallera Major Infantil de València 2022 posa veu al pasdoble ‘El Falleret’, dedicat al col·lectiu infantil de la festa
  • La peça, interpretada per la Banda Simfònica Municipal, està composada per Juan Bautista González, amb lletra de Carles Subiela i Vicente Miguel Juan

La Banda Simfònica Municipal de València estrenarà el pròxim dissabte 3 de juny el pasdoble 'El Falleret', dedicat a tots els fallers i falleres infantils, amb la veu de la Fallera Major Infantil de València 2022, Nerea López. La iniciativa compta amb la col·laboració de Junta Central Fallera i el seu objectiu és donar "major visibilitat" al món faller infantil com a "element indispensable" de la festa de les Falles.

La peça està composada per Juan Bautista González i la lletra és de Carles Subiela i Vicente Miguel Juan. "Els xiquets i xiquetes són el futur de les Falles, una festa declarada com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat, i amb el pasdoble pretenem fomentar, reforçar i donar major visibilitat a la nostra festa fallera", han explicat.

El pasdoble, interpretat per la Banda Simfònica Municipal de València i que compta amb la veu de la Fallera Major Infantil de València 2022, Nerea López Maestre, s’estrenarà este dissabte 3 de juny en un acte que acollirà el Centre Aragonés de València (carrer Don Juan d'Àustria, 20) a les 18.00 hores i que estarà presidit per les Falleres Majors de València, Laura Mengó i Paula Nieto.

Per la seua banda, Boro Peiró serà el presentador de l'esdeveniment, que comptarà amb les intervencions de la cantant Aisha Bordás, el director Ildefonso Martos, la secretària general de Junta Central Fallera, Inmaculada Mata, i la periodista Mª Carmen Montes, tots ells molt vinculats a la festa de les Falles.

També intervindran, en vídeo, Rafa Martí, Manuel Camarasa, Domingo Carles (president de les Societats Musicals de la ciutat de València) i la periodista Clara Castelló.

L'acte conclourà amb la projecció de la cançó interpretada per la Banda Simfònica Municipal de València al concert del 9 d’octubre de 2022 celebrat al Palau de les Arts, amb la veu de la Fallera Major Infantil de València 2022, Nerea López.

Pujar