elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Hemicicle Municipal acull demà el lliurament dels I Premis Benestar Animal Faller

L'Hemicicle Municipal acull demà el lliurament dels I Premis Benestar Animal Faller
  • Els guardons reconeixen les comissions que han mostrat en els seus monuments fallers la importància de les cures dels animals

MÉS FOTOS
L'Hemicicle Municipal acull demà el lliurament dels I Premis Benestar Animal Faller - (foto 2)

L'Hemicicle Municipal acollirà demà divendres el lliurament de guardons dels I Premis Benestar Animal Faller a les comissions falleres Benicalap i Ferran el Catòlic-Àngel Guimerà, per la seua tasca de visibilització de les cures dels animals. Es tracta d'una iniciativa de la Regidoria de Benestar Animal, en col·laboració amb la Germandat de Sant Antoni Abat de València, que ha comptat amb el suport de la Regidoria de Cultura Festiva.

La regidora de Benestar Animal, Gloria Tello, presidirà l'acte de lliurament dels guardons, en un acte en el qual participaran també el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, i el president de la Germandat, Rafael Garrote. La cerimònia començarà a les 12.30 hores en l'Hemicicle Municipal.

L'objectiu d'estos guardons és, tal com establien les bases de la convocatòria, reconéixer la tasca de les comissions falleres que dediquen part del seu temps i esforç a construir una societat més preocupada i involucrada amb el benestar animal. Per a això, el jurat qualificador ha destacat aquelles escenes o ninots de les falles, tant infantils com grans, plantades en l'exercici 2023, que van destacar per posar en valor o guardar relació amb el benestar animal; així com aquelles encaminades al foment del benestar animal i la integració i participació dels animals de companyia.

El primer premi del concurs s'entregarà a la comissió de la Falla Benicalap 2023, obra de l'artista Juanjo Salom, amb el lema Lema: “S.O.S. Extinció”, que rebrà un guardó de 1.000 euros en efectiu, així com un estendard honorífic.

En segona posició, s'ha reconegut la proposta de la Falla Ferran el Catòlic-Àngel Guimerà, dels artistes Samuel i Victor, amb el lema “Animalari Quasi Extint”, que rebrà un premi en metàl·lic de 500 euros, i també un estendard honorífic.

Pujar