elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sorteig de llotges per a la Batalla de Flores: Comprova si eres un dels afortunats

Sorteig de llotges per a la Batalla de Flores: Comprova si eres un dels afortunats
  • Els 365 agraciats poden adquirir les seues localitats des de les 12.00 hores d'este dimarts 25 de juliol fins a les 23.59 hores del dimecres 27

  • El regidor Santiago Ballester ha destacat l'èxit de la participació i ha avançat que es farà un desplegament important per a retransmetre la Batalla

  • Les llotges no venudes en esta primera fase s'oferiran de manera telefònica i per rigorós ordre a les 73 persones de la llista d'espera

MÉS FOTOS
Sorteig de llotges per a la Batalla de Flores: Comprova si eres un dels afortunats - (foto 2)
Sorteig de llotges per a la Batalla de Flores: Comprova si eres un dels afortunats - (foto 3)

Un total de 13.106 persones, unes 2.000 més que l'any passat, han participat en el sorteig de les llotges de la Batalla de Flors que s'ha dut a terme este dilluns, 24 de juliol, a la Casa Consistorial. A més de les 365 agraciades, s'ha generat una llista d'espera composta per 73 persones més. El regidor Santiago Ballester ha destacat que la massiva participació en el procés “assegura l'èxit de la Batalla de Flors que, a més, comptarà amb més d'un milió de clavells i la participació de 40 carrosses”.

El procés ha sigut degudament supervisat per un notari de l'Il·lustre Col·legi de València, que s'ha encarregat d'estendre acta i donar fe d'este. El sorteig s'ha pogut seguir de manera telemàtica a través de la web batalladeflors.com. Una aplicació informàtica ha generat de manera aleatòria sis números que han determinat tant les 365 persones afortunades com les 73 que componen la llista d'espera. Així, les persones agraciades són totes aquelles que tinguen els números següents:

  • Del 789 al 861; del 1.967 al 2.039; del 3.567 al 3.639; del 6.313 al 6.385 i de l'11.319 a l'11.391.

De la mateixa manera, els números del 13.082 al 13.106 i de l'1 al 48, tots inclusivament, han sigut inclosos en la llista d'espera.

Les persones agraciades rebran una notificació en l'adreça de correu electrònic proporcionada en el moment de la inscripció, acompanyada d'un codi d'accés amb el qual podran efectuar la compra. Així mateix, s'establirà una llista de reserva amb els 73 números ressenyats, que també podrà ser consultada a través de la pàgina web batalladeflors.com.

Cal recordar que la compra de les llotges es podrà efectuar des de les 12.00 hores d'este dimarts 25 de juliol fins a les 23.59 hores del dimecres 27. En cas que alguna de les persones amb dret a compra desistisca d'adquirir-los, s'avisarà per ordre a les persones que formen part de la llista de reserva, que podran exercir l'opció de compra fins a les 10.00 hores del dissabte 29 de juliol.

Santiago Ballester ha ressaltat que la participació de les 40 carrosses, el repartiment dels 1,2 milions de clavellons i la participació de 13.100 persones en el sorteig diu de l'èxit de la Batalla de Flors que se celebrarà este diumenge 30 de juliol, a partir de les 20.00 hores, en el Passeig de l'Albereda. Sobre el sorteig d'este dilluns, el regidor ha afirmat que és la manera més transparent que es pot fer, perquè tots tinguen les mateixes possibilitats d'accés. De la mateixa manera, Ballester ha avançat que l'Ajuntament de València “farà un desplegament molt important, per primera vegada, per a retransmetre la Batalla de Flors, en l'àmbit de la Comunitat, perquè es conega”. “Esperem que la gent gaudisca i no faça molta calor. Els números ho diuen, serà un èxit”, ha conclòs.

Pujar