elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Novetats i detalls de l'elecció fallera a Fonteta: més entrades, més curt i millor organitzat

Novetats i detalls de l'elecció fallera a Fonteta: més entrades, més curt i millor organitzat
  • La cita és el proper 30 de setembre a les 20:00 i està previst que l'acte acabe a les 23:15

MÉS FOTOS
Novetats i detalls de l'elecció fallera a Fonteta: més entrades, més curt i millor organitzat - (foto 2)

Una gala més curta, millor cronometrada i amb un gran desplegament de protocol per controlar els temps, els accessos i el bon funcionament de la Gala d'Elecció de les Candidates a Falleres Majors de València 2024. Així serà l'acte de Fonteta que comptarà any, amb una gran novetat: l'escenari serà a la part central de manera que tota la grada puga gaudir de l'espectacle.

Són les principals novetats de la Gala on s'estrena la nova Junta Directiva de Junta Central Fallera encapçalada pel regidor de Festes, Santiago Ballester. La cita, el proper 30 de setembre a les 20:00. És l'hora marcada perquè arranque l'acte de l'elecció de les 13 xiquetes i les 13 dones que formaran les corts d'honor i les falleres majors de València 2024.

Ballester ha explicat en roda de premsa que la novetat principal d'aquest any és que hi haurà un escenari de 360 graus que permeta, d'una banda, una visibilitat millor de tota la grada, així com incrementar el nombre de localitats del recinte. En total, s'esperen uns 8.000 assistents, 1.100 entrades que en anys anteriors.

Hi haurà sis accessos i el públic podrà començar a arribar a les 18.00, dues hores abans del començament oficial.

Pel que fa al repartiment d'entrades, se'n donaran sis més per comissió que tinga una candidata i una més per cada candidata. En total, 22 entrades per comissió i cinc per candidata. La resta de comissions sense representació tindran quatre entrades cadascuna.

Sagitari Producciones seran els responsables d'aquest acte -compten amb més de 20 anys d'experiència, creant i realitzant infinitat d'espectacles i esdeveniments per tota Espanya tant a Teatres com a Carrer, per a Ajuntaments o esdeveniments privats, etc- i també hi participarà el Balet de l'Òpera d'Ontinyent així com 18 falles diferents i 75 ballarins que amenitzaran una nit plena de nervis per a les 73 xiquetes i 73 dones.

L'espectacle, per cert, es titularà Regines i serà una barreja de tradició i modernitat, un homenatge a les reines més llegendàries de tots els continents en honor al paper que té la dona en aquesta festa.

Ballester: “Vull que JCF torni a ser la casa dels fallers”

Preguntat pel balanç que fa en aquests primers mesos de nova directiva, el president de la Junta Central Fallera assegura que estan molt satisfets i que han treballat intensament perquè l'1 de setembre estigués la Junta a punt per començar a “rodar”: “La meua aspiració és que en aquesta directiva es parle de falles, no de política, estem al servei de les comissions falleres i vull que la Junta Central Fallera torni a ser el que era, la casa dels fallers”.

Pujar