elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

CEVISAMA 2024

CEVISAMA 2024

Últimes notícies, fotos i vídeos de Cevisama, la millor fira del sector ceràmic. Consulta quines empreses exposen els seus productes ceràmics, equipament de bany i altres sectors afins. Et comptem tota la informació de la fira amb més repercussió de la indústria ceràmica.

Si vols saber el guanyador dels Premis Alfa d'Or, del Concurs de Disseny Ceràmic i Bany, del Concurs d'Interiorisme Estands o dels Premis a la Distribució. Obtindràs totes aquestes respostes en l'especial Cevisama 2024 d'elperiodic.com.

NOTICIES

El PSPV-PSOE reivindica noves ajudes per al sector ceràmic en la inauguració de Cevisama

CASTELLÓN PROVINCIA | POLÍTICA
El PSPV-PSOE ha participat aquest migdia en la inauguració de la fira Cevisama defensant noves ajudes per al sector ceràmic davant la frenada en la producció per la conjuntura internacional encara inestable marcada pels efectes de la invasió russa d'Ucraïna i la competència deslleial de països tercers. Així ho ha manifestat el secretari general del PSPV de Castelló, Samuel Falomir, qui ha exigit al Govern d'Espanya, la Generalitat i la Diputació “un esforç extra” per a ajudar les empreses a reactivar i impu...
Pujar