elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cevisama 2024: Vilafamés es bolca amb el sector ceràmic i cerca consolidar-se com a motor econòmic de Castelló

Cevisama 2024: Vilafamés es bolca amb el sector ceràmic i cerca consolidar-se com a motor econòmic de Castelló
  • El consistori busca consolidar el polígon industrial amb més indústria

L'alcaldessa de Vilafamés, Ana Andrada, junt amb el regidor, Raül Forcadell, han visitat aquest matí la fira ceràmica CEVISAMA a València en una mostra de suport cap al sector ceràmic autonòmic i local i tots els empresaris del municipi dedicats a la ceràmica. Durant la jornada s'han dut a terme diferents converses amb professionals del sector tauleller sobre la realitat que travessa la indústria, considerada com una de les més potents econòmicament a escala nacional. D'aquesta manera, des de Vilafamés s'ha comunicat el suport a les diferents empreses que operen al polígon industrial 'La Emperadora' de Vilafamés per a continuar creixent de la mà.

El polígon industrial de Vilafamés ha sigut un motor econòmic crucial per al desenvolupament de l'economia i l'assentament d'ocupació en el territori a escala local i comarcal. Vista la situació que han travessat els grups empresarials durant els últims anys, des del consistori vilafamesí s'està invertint en millorar les infraestructures viàries, amb millora del ferm de les carreteres; i elèctriques, amb nova il·luminació LED, que donen servei a les companyies. El projecte tracta d'adaptar-se a les necessitats de les empreses taulelleres en el seu dia a dia.

MÉS FOTOS
Cevisama 2024: Vilafamés es bolca amb el sector ceràmic i cerca consolidar-se com a motor econòmic de Castelló - (foto 2)
Cevisama 2024: Vilafamés es bolca amb el sector ceràmic i cerca consolidar-se com a motor econòmic de Castelló - (foto 3)
Cevisama 2024: Vilafamés es bolca amb el sector ceràmic i cerca consolidar-se com a motor econòmic de Castelló - (foto 4)
Cevisama 2024: Vilafamés es bolca amb el sector ceràmic i cerca consolidar-se com a motor econòmic de Castelló - (foto 5)
Pujar