elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
CEVISAMA 2024

Vila-real presenta en Cevisama la 10a edició de la Fira Destaca

Vila-real presenta en Cevisama la 10a edició de la Fira Destaca
  • Benlloch ha anunciat estendre esta fira a les ciutats espanyoles de la Xarxa Impuls

Vila-real acollirà la 10a edició de la Fira Destaca del 6 al 8 de novembre de 2024, una edició especial per a la fira de transferència de coneixement científic i tecnològic, que auna el sector de l'administració, el sector privat i l'acadèmic de la mà de la Universitat Jaume I de Castelló a través de la Càtedra d'Innovació Ceràmica Ciutat de Vila-real.

L'alcalde de la ciutat, José Benlloch, ha explicat que si bé en edicions anteriors la Fira Destaca ha traspassat davanteres acostant-se a municipis com la Vall d'Uixó, l'Alcora i Oropesa, enguany per la desena edició de la fira, l'organització vol obrir Fira Destaca als municipis espanyols inclosos en la Xarxa Impuls, de la qual formen part les ciutats per a la innovació.

L'objectiu és “fer una reflexió sobre el paper dels ajuntaments en la innovació”, segons l'alcalde de Vila-real.

Fira Destaca es realitzarà del 6 al 8 de novembre a Vila-real i es convertirà, un any més, en un aparador de la innovació molt important en un moment de canvi de paradigma per la contínua innovació tecnològica.

José Benlloch
José Benlloch

Des de l'organització assenyalen que a través de la innovació es manté la societat del benestar i Fira Destaca és un punt de trobada d'agents fonamentals que formen part de l'ecosistema de la innovació: empreses, associacions i la Universitat Jaume I, com a punt de trobada per a interactuar i trobar possibilitats de col·laboració per a superar els desafiaments als quals s'enfronta la societat.

El diputat provincial de Promoció Econòmica, Vicente Pallarés, ha assenyalat que a través de Fira Destaca se sembra la llavor de la innovació a Vila-real “per a donar a conéixer les noves possibilitats en el camp de la ceràmica i les noves modalitats”.

Així mateix, ha mostrat el suport de la institució provincial en les iniciatives que promoguen l'ús i la internacionalització de la ceràmica.

Vicente Pallarés
Vicente Pallarés

Pujar