23 de setembre de 2020 23/9/20

L'aeroport de Castelló obri la seua primera connexió nacional amb la posada en marxa de la nova ruta a Bilbao

L'aeroport de Castelló obri la seua primera connexió nacional amb la posada en marxa de la nova ruta a Bilbao - (foto 1)
  • La connexió de Volotea opera amb dues freqüències setmanals, en dimarts i dissabte, i funcionarà fins al pròxim 17 d'octubre

MÉS FOTOS
L'aeroport de Castelló obri la seua primera connexió nacional amb la posada en marxa de la nova ruta a Bilbao - (foto 2)

L'aeroport de Castelló ha estrenat aquest dissabte una nova ruta a Bilbao, gestionada per l'aerolínia Volotea, que constitueix la primera connexió regular que ofereix l'aeroport dins del territori nacional. Aquesta ruta, la primera que opera Volotea a Castelló, disposa de dues freqüències setmanals, en dimarts i dissabte, i està programada fins al pròxim 17 d'octubre.

Amb motiu del vol inaugural, l'aeroport ha rebut a l'avió procedent de Bilbao -que transportava 102 passatgers i passatgeres- amb el tradicional arc d'aigua traçat des de dos camions del servei de bombers. El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha manifestat que "aquesta nova ruta obri una gran oportunitat per al turisme de la Comunitat i especialment de la província de Castelló.

La recuperació del sector turístic comença per la recuperació del mercat nacional". El conseller ha recordat que l'aeroport va acordar amb l'aerolínia Volotea substituir enguany la ruta prevista a Marsella per la de Bilbao, "a causa de la necessitat d'adaptar-se a les circumstàncies excepcionals derivades de la crisi de la COVID-19 i a les perspectives dels sectors aeri i turístic, que apuntaven que la reactivació començaria pel mercat nacional".

En aquest sentit, Arcadi España ha assenyalat que el "bon acolliment que ha tingut la connexió amb Bilbao denota que la decisió que prenem va ser encertada". El conseller ha recalcat en què la progressiva incorporació dels vols s'ha realitzat "amb les màximes garanties de protecció i seguretat sanitària per als passatgers i passatgeres, així com per al personal de l'aeroport". Ha recordat que s'han implantat estrictes mesures de control enfront de la COVID-19, en aplicació de la normativa i recomanacions de les autoritats competents.

Pujar