elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un total d'onze empreses i servicis de Castelló reben el distintiu SICTED de ‘Compromís de Qualitat Turística’

Un total d'onze empreses i servicis de Castelló reben el distintiu SICTED de ‘Compromís de Qualitat Turística’
  • El Compromís de Qualitat Turística és atorgat per la Secretaria d'Estat de Turisme (SETUR) i reconeix el treball, esforç i compromís del teixit turístic local en la millora de la qualitat del destí

  • Des del Patronat de Turisme han coordinat els processos de les empreses i servicis amb l'objectiu de continuar construint un turisme de qualitat a Castelló

La regidoria de Turisme continua treballant en el seu esforç per fer de Castelló una destinació turística atractiva i consistent. En aquest sentit, onze empreses i servicis de la ciutat han obtingut el distintiu “Compromís de Qualitat Turística SICTED”, que reconeix el treball, esforç i compromís del teixit turístic local en la millora de la qualitat del destí a aquelles empreses i servicis que han complit amb els requisits fixats.

SICTED és un projecte de millora de la qualitat de les destinacions turístiques promogut per la Secretaria d'Estat de Turisme (SETUR) amb el suport de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP). La iniciativa treballa amb servicis turístics de fins a 37 oficis diferents, amb l'objectiu últim de millorar l'experiència i satisfacció del turista.

Les empreses i servicis de Castelló que han sigut distingides han sigut Etheria Tours, Bambando Turisme i experiències, Hotel Donya Lola, Hotel Zaymar, Hotel Dl Port, Rural Taxi, Ri&Co Bistró Restaurant, Restaurant Mediterrani, Restaurant Pairal, Solè Rototom Reggae Beach i Hotel Costa Azahar.

Arantxa Miralles, regidora de Turisme, ha assegurat que “distinció no sols reconeix l'esforç i la dedicació dels nostres empresaris locals, sinó que també destaca la importància que donem a l'excel·lència en el sector turístic. La qualitat del turisme és essencial per al desenvolupament de la nostra ciutat i continuarem treballant incansablement per a millorar els nostres servicis”.

Pujar