28 de març de 2020 28/3/20

Catorze restaurants del Grau participen en les Jornades Gastronòmiques de l'Arròs a Banda

Catorze restaurants del Grau participen en les Jornades Gastronòmiques de l'Arròs a Banda - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Catorze restaurants del Grau participen en les Jornades Gastronòmiques de l'Arròs a Banda - (foto 2)

  Catorze restaurants del Grau participen en la setena edició de les Jornades Gastronòmiques de l'Arròs a Banda que se celebren del 20 d'octubre al 19 de novembre. “Aquestes jornades combinen dos elements essencials en la cultura grauera: el sector pesquer i la cuina marinera pel que des del Govern municipal repetim suport a aquest esdeveniment”, han destacat les regidores de Consum de l'Ajuntament de Castelló, Mary Carmen Ribera, i de Turisme, Patricia Puerta, que han presentat avui aquesta nova edició al costat d'empresaris de Grau Centre Gastronòmic, l'associació que promou aquestes jornades.

  Ribera ha destacat que amb el suport a aquesta iniciativa “des de la Regidoria de Consum promovem la compra de Peix del Grau en llotja i promocionem el consum dels productes locals, que aporten un valor afegit a la nostra gastronomia”. Per la seua banda, la regidora i presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Patricia Puerta, ha destacat que aquestes jornades contribueixen “a consolidar al Grau i a Castelló com a marca gastronòmica de qualitat i convertir la nostra gastronomia en un atractiu turístic de primer nivell”.

  La setena edició d'aquestes jornades gastronòmiques es perllongarà fins al 19 de novembre. Durant aquest període, els catorze restaurants del Grau participants oferiran un menú de migdia compost d'aperitiu de la casa, entrant, arròs a banda complet i postres de la casa per un preu per persona d'entre 24 i 28 euros segons el restaurant.

  Enguany s'han sumat a la iniciativa els següents restaurants: Brisamar, Casa Juanito, Casa Lola, Casa Santiago, El Rincón de Ortega Casa de Santi, Hotel del Golf Playa, La Ballena, La Ola, La Trocha, Mediterráneo, Nou Escull, Rafael, Ri & Co Bistro i Tasca del Puerto.

  “Amb aquestes jornades es pretén promocionar el consum del peix fresc local, reivindicar un plat tan típic de la cuina marinera com l'arròs a banda i donar a conèixer el sector de la restauració del Grau i el seu enorme potencial”, han insistit tant els restaurants organitzadors de les jornades com les regidores Mary Carmen Ribera i Patricia Puerta.

  Pujar