9 d’agost de 2020 9/8/20

Castelló reparteix màscares per a controlar el rebrot

Imatge d´arxiu
Imatge d´arxiu
  • L'Ajuntament apel·la a la responsabilitat individual i col·lectiva per a evitar nous casos

El brot registrat a Castelló després d'un sopar familiar en el dia de Sant Joan compta amb 7 contagis més, la qual cosa suma un total de 23 afectats. Respecte a aqueix rebrot l'Ajuntament de Castelló ha pres mesures i ha repartit màscares en la zona a les persones més vulnerables. “Amb població més vulnerable ens referim a la gent que per les seues característiques socioeconòmiques li pot costar més l'accés a una màscara”, ha informat en roda de premsa el portaveu de l'equip de Govern, Rafa Simó.

L'Ajuntament recalca que “el virus encara està entre nosaltres i tot açò encara no ha passat”. Per tant, l'actuació del govern local ha sigut proporcionar màscares les persones vulnerables de la zona i apel·lar a la responsabilitat individual i col·lectiva de la població. Simó ha recordat que per a l'Ajuntament el repartiment de màscares “ha d'estar justificat i ha de ser per a aquells col·lectius que més ho necessiten” i, en aquest cas, així s'ha actuat.

Així mateix, s'ha procedit a la desinfecció de les zones comunes del grup d'habitatges on es va produir el rebrot. El treball consistirà en la neteja de la plaça i porxades exteriors, escales i ascensors dels sis edificis que conformen el grup d'habitatges.

Tristesa davant la no celebració de les festes del Grau

Rafa Simó ha assegurat en roda de premsa que la sensació als carrers del Grau és de pena per no poder gaudir les festes enguany. No obstant això, el que té segur el també tinent d'alcalde del Grau de Castelló és que “les festes de 2021 seran tremendes per les ganes que s'estan guardant tots”. L'edil ha recordat que l'única cosa semblant a la suspensió de les festes havia sigut l'ajornament d'actes a causa dels partits de la selecció de futbol en l'Eurocopa i en el Mundial.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar