elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Commoció a Castelló: esta és la possible causa de la mort de la dona desapareguda

Commoció a Castelló: esta és la possible causa de la mort de la dona desapareguda
  • Dos veïns van trobar el cotxe de la dona en la zona de la Torrassa, a la Vall d'Uixó

El pitjor dels desenllaços per a Rosa Elena Solsona, la dona de 45 anys que va desaparéixer diumenge passat a Castelló de la Plana.

Poc abans de les 19.00 hores, elperiodic.com avançava la notícia: trobaven el cos sense vida de Rosa Elena dins del seu cotxe en la partida de la Torrassa de la Vall d'Uixó. El seu cos no presentava signes de violència pel que es remena, des del primer moment, el suïcidi com la causa de la defunció de la dona.

Uns veïns van ser els que van donar la veu d'alarma. La Guàrdia Civil i la Policia Nacional van arribar al lloc i van trobar a la dona dins del cotxe, un Lancia Ypsilon. Pel que sembla, la inhalació de gas podria ser la causa de la mort, segons ha pogut esbrinar este mitjà digital.

La seua família portava buscant-la des del diumenge, van arribar a empaperar Castelló amb la seua foto i van inundar les xarxes socials fent una crida a tota la societat per a localitzar-la.

L'autòpsia serà la que revelarà les causes de la defunció de la dona, que deixa dos fills menors d'edat, encara que fonts pròximes a la família assenyalen que la forma triada per a llevar-se la vida podria ser similar a la que va utilitzar la seua mare mesos arrere, qui també es va llevar la vida.

La família de Rosa Elena havia fet una crida especial als agricultors, llauradors, ramaders i persones que tingueren finques o treballaren el camp en la zona de La Plana i s'havien realitzat diverses batudes veïnals per a donar amb ella, a més de la cerca realitzada per Policia Nacional i Guàrdia Civil.

Pujar