elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
DESAPARECIDA EN CASTELLÓN

Troben a La Vall d'Uixó el cos sense vida de la dona desapareguda de Castelló

Troben a La Vall d'Uixó el cos sense vida de la dona desapareguda de Castelló
  • Uns veïns han localitzat el cos d'una dona dins del seu cotxe

Trista final en la cerca de Rosa Elena Solsona, la dona de 45 anys desapareguda a Castelló des de diumenge passat.

Després de múltiples batudes i investigacions per tota la Plana, finalment s'ha confirmat la pitjor notícia.

Segons ha pogut saber elperiodic.com, una parella de veïns ha trobat en una zona rural de La Vall d'Uixó el cos d'una dona dins del vehicle que es buscana.

Ha sigut concretament en la partida de La Torrassa, on s'ha trobat amb el cos d'una dona dins del seu vehicle, el buscat Lancia Ypsilon, i sense aparents signes de violència.

Des de la Guàrdia Civil han confirmat la troballa a les 18.10 hores d'este dimecres, quan s'ha rebut l'avís d'un particular. El pas següent és procedir a la identificació del cos per a verificar oficialment que es tracta de Rosa Elena.

La família de Rosa Elena havia fet una crida especial als agricultors, llauradors, ramaders i persones que tingueren finques o treballaren el camp en la zona de La Plana i s'han realitzat diverses batudes veïnals per a donar amb ella, a més de la cerca realitzada per Policia Nacional i Guàrdia Civil.

I és que es tenia constància que havia circulat amb el vehicle per la Plana Baixa. No obstant això, tots els intents han sigut infructuosos.

Pujar