1 de desembre de 2020 1/12/20

Castelló participarà a la cimera de ciutats atractives per a la inversió Invest in Cities

Castelló participarà a la cimera de ciutats atractives per a la inversió Invest in Cities - (foto 1)

  Castelló estarà present a la segona edició d'Invest in Cities, la cimera de ciutats atractives per a la inversió que es farà a Madrid el proper 28 de novembre. Més de 20 ciutats espanyoles -a més de Castelló- participaran en aquest fòrum nacional, entre elles La Corunya, Albacete, Guadalajara, Marbella, Terol, Conca, Elx, Logronyo, Segòvia o Melilla, amb l'objectiu de posar en valor el seu potencial estratègic com ciutats atractives per a la inversió.

  El president de la Confederació Espanyola de la Petita i Mitjana Empresa (Cepyme), Gerardo Cuerva, ha destacat la importància de l'atracció d'inversió per impulsar el desenvolupament econòmic de les entitats locals i ha subratllat que, amb Invest in Cities, es pretén que “aquest flux d'inversió, tant nacional com internacional, es distribueixi homogèniament i respongui a criteris de rendibilitat o retorn, sense que l'absència sobre potencials projectes derivada de la seva localització territorial sigui un obstacle per a l'atracció de recursos financers”.

  La cimera de ciutats atractives per a la inversió Invest in Cities, en què per primera vegada participarà Castelló, persegueix donar suport al desenvolupament de les ciutats espanyoles participants i oferir solucions de finançament i digitalització al teixit empresarial de les mateixes.

  La inclusió de Castelló a la Xarxa Invest in Cities té com a objectiu multiplicar les oportunitats d'inversió, apropar els avantatges competitius de la ciutat a potencials inversors a més de promoure altres iniciatives per a l'impuls de la inversió privada en el teixit empresarial i de negoci.

  Castelló comptarà amb una microsite pròpia a la plataforma web d'Invest in Cities on projecti el seu potencial estratègic com a ciutat atractiva per a la inversió. Per la seva banda, Invest in Cities prestarà a Castelló una consultoria i assessorament d'inversió per analitzar les possibilitats que la ciutat pot oferir als possibles interessats com a entorn atractiu per a la inversió, incloent alguns dels seus principals projectes o ecosistemes empresarials per invertir.

  Sobre Invest in Cities

  Invest in Cities és una iniciativa impulsada per Cepyme i Grup PGS, la primera edició, al novembre de 2018, va reunir a un total de 10 ciutats i prop de 300 inversors en la primera cimera per a la inversió celebrada a Espanya. En ella van estar presents els alcaldes i regidors de les 10 ciutats amb l'objectiu d'atraure inversió privada als seus respectius plans de desenvolupament estratègic.

  Pujar