25 de novembre de 2020 25/11/20

Cs de Castelló lamenta que “el sectarisme polític-lingüístic de Marzà afecte el projecte pedagògic del Sanchis Yago”

Cs de Castelló lamenta que “el sectarisme polític-lingüístic de Marzà afecte el projecte pedagògic del Sanchis Yago” - (foto 1)
  • Ventura: “Marzà i els seus més que educadors, són adoctrinadors”

La portaveu de Ciutadans (Cs) a la província de Castelló, Merche Ventura ha lamentat que “el sectarisme polític-lingüístic de Marzà afecte el projecte pedagògic del col·legi Sanchis Yago de la Capital de la Plana”.

En aquest sentit, Ventura ha criticat que el conseller d'Educació “frene l'arribada de professors d'anglés posant traves així al pla plurilingüe que experimenta aquest centre, l'únic de Castelló”. “I, mentre això ocorre en aquest col·legi concret, la conselleria d'Educació pregunta quina llengua utilitzen en les seues activitats diàries bé siga escolars, extraescolars, administratives, etc”, ha apuntat la també portaveu adjunta de Cs en Les Corts i responsable d'Educació.

Així mateix, Ventura ha manifestat que “aquests fets demostren una vegada més que Marzà i els seus més que educadors, són adoctrinadors del seu model que dista molt del trilingüisme pel qual els alumnes valencians haurien d'aprendre castellà, valencià i anglés”. La responsable d'educació de Cs i portaveu de Castelló ha explicat que “el model de Marzà i el Botànic és més del mateix”.

 

Pujar