elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Castelló celebra la XXVIII edició de la Festa Homenatge a l’Esport Base

  • L’esport femení tindrà enguany especial protagonisme en copar les mencions especials de la gala

Divendres que ve 8 de novembre a les 20.00 hores se celebrarà la XXVIII edició de la Festa Homenatge a l'Esport Base, que tindrà lloc en el Centre Cultural La Marina del Grau de Castelló. Un total de 42 esportistes (22 xics i 20 xiques) de 28 clubs i 24 modalitats esportives diferents seran homenatjats en aquesta festa de l'esport base.

La XXVIII edició destaca pel protagonisme de l'esport femení, ja que tots els esments especials s'atorgaran a dones esportistes: Elena Villalonga, subcampiona del món de Wushu en el Campionat de Kung Fu celebrat a la Xina; i Claudia Conte, sisena classificada en el Campionat d'Europa celebrat a Suècia.

A més, en aquesta edició es continua amb el reconeixement d'anys anteriors amb mencions especials per a recalcar els valors humans associats a la pràctica esportiva. Amb aquesta finalitat, es projectarà el trailer ‘Filles de Cynisca’, una pel·lícula documental que tracta de les dificultats a les quals han de fer front les dones dins de l'àmbit esportiu. La seua directora, Beatriz Carretero obtindrà una menció especial així com la nadadora paralímpica Ariadna Edo, que serà la figura esportiva estel·lar de la gala.

Pujar